На захист України нова більшість у Раді хоче мобілізувати всіх чоловіків

На захист України нова більшість у Раді хоче мобілізувати всіх чоловіківНа перемовинах про створення коаліції у Верховній Раді нового скликання було вирішено, що треба мобілізувати всіх чоловіків на захист України.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Єгор Соболєв, який пройшов у парламент від партії «Самопоміч».

“Обережно можна сказати, що в нас виходить об’єднуватися навколо ідей. Сьогодні всі учасники перемовин — Блок Порошенка, Народний Фронт, Радикальна партія та ми — були одностайні що треба зробити задля оборони:
1. Чітке визнання противника у Військовій доктрині з відповідною передислокацією військових частин та підготовці до зіткнень саме з армією ворога.
2. Залучення всіх чоловіків до захисту України.
3. Витрачання на Оборону мінімум 2,5% економіки», — відзначив Соболєв.

Про нову хвилю мобілізації заговорили вже і в Івано-Франківську. У військкоматі хочуть перевірити усіх тих мешканців міста, які отримали повістки, проте не прийшли до військкомату.

Як повідомляє ”Галка” з посиланням на власні джерела, у Івано-Франківському міському військовому комісаріаті повідомляють, що вже прийняте рішення перепровірити тих чоловіків, які не придатні до служби в армії через стан здоров’я. Їх направлятимуть на повторну медкомісіїю.

Також військові мають намір спробувати віднайти тих чоловіків, котрі отримали повістки, але не прийшли до військоматів.

Джерело

peredplata