Разом переможемо!

Разом переможемо!
Звіт про проведену роботу волонтерів ГО\”Дорогою добра\” за тиждень (з 5 по 12 січня 2015р).
Чернівчанин Петро за власні кошти придбав оптичний приціл і кріплення для нього. Волонтери передали це обладнання воїнам на першу лінію оборони Дебальцівського напрямку.
– на гроші 6 співробітників фонду держмайна України (1500грн), котрі відмовилися від новорічного корпоративу на користь воїнам АТО та 500грн зібраних у скриньку під час концерту у Філармонії закуплено 4 спільні мішки для спецпризначенців.
– на 1000грн., які передав Олексій Черновський закуплено міні-грілки одноразового використання.
– на Різдво передали на передову УАЗ-469, який нам подарований фермером Олегом Мельничуком (син покійного народного депутата Миколи Мельничука). УАЗ Олег Мельничук придбав ще в липні і передав його Новоселицькому військкомату, також він їм дав гроші на ремонт цього автомобіля. Але в середині жовтня наші волонтери помітили, що авто стоіть на подвір\’ї ввійськомату без руху, і ми втрішили забрати його. Ремонтував його самостійно власноруч наш волонтер Олег Ревега, а гроші на запчастини Олег використав ті, що йому подарували на день народження, а також коштами допомогли керівники ТОВ\”Євробуд\”. І ось на Святий Вечір – Олег Ревега особисто відвіз УАЗ-469 на передову під Дебальцево.
– 2000грн. на закупку ліків передали працівники Кіцманської РДА. Ці гроші вони зекономили на тому, що відмовились від новорічних корпоративів. Ще 6000 грн. вони передали нашим колегам з Лужан. На них закуплено зимовий одяг.
– прихожани церкви Покрови Пресвятої Богородиці,що на території дитячої лікарні по вул.Руській – передали продукти для воїнів АТО.
– чернівчанин Андрій приніс теплий одяг та матрац для військових.
– протягом тижня передано більше 10 комплектів ліків, в загальній кількості розрахованих на більше чим 100 бійців, для різних військових з\’єднань, також медичними засобами укомплектовано 2х військових медиків, які повернувшись на війну врятують життя та збережуть здоров\’я не одному солдату.

Ольга Кобевко, лікар-волонтер ГО\”Дорогою добра\”

На світлині волонтер ГО\”Дорогою добра\” Олег Ревега на передовій передає УАЗ-469 воїну Віталію

peredplata