НА БУКОВИНІ МОТИВУЮТЬ МОЛОДЬ ДО ЗАХИСТУ БАТЬКІВЩИНИ

20 березня 2019 року представники Чернівецького обласного військового комісаріату взяли участь в проведенні круглого столу з проблем підвищення мотивації старшокласників на службу в Збройних Силах України, який проводився на базі Чернівецького прикордонного загону. Захід відбувся з ініціативи Юрія Коноплянко, методиста Інституту післядипломної освіти Чернівецької області та мав на меті удосконалення системи підготовки молоді до виконання обов’язку із захисту Батьківщини.

Провідний спеціаліст відділу комплектування та призову Чернівецького обласного військового комісаріату працівник Сергій Приходько ознайомив присутніх із заходами, які проводяться військовими комісаріатами області щодо популяризації серед молоді військової служби, вступу до вищих військових навчальних закладів та з особливостями проведення весняного призову на військову строкову службу.

Також повідомив про організацію та проведення запланованих у квітні 2019 року навчально-польових виходів для учнів випускних класів, курсів, які зокрема включатимуть в себе стрільби із стрілецької зброї.

 

Прес-служба Чернівецького ОВК

 

peredplata