Мова врятує націю

Нещодавно Україна і весь світ стали свідками та учасниками великих виборів у нашій державі. Результати виборів засвідчили, що телебачення сьогодні відіграє досить небезпечну роль у розвитку суспільства. Воно спроможне на все: починати війни і укладати мирні угоди, піднімати націю до небес і опускати її до рівня первіснообщинного ладу, творити історію і знищувати її…

А у виборах кожної держави без телебачення ще не обходився жоден кандидат і жоден політтехнолог. Голубі екрани можуть зробити з людини зомбі – слухняного, сумирного, бездумного і керованого.

В Україні тільки завдяки ТБ дві третини нації голосували за віртуального кандидата – персонажа фільму. Вони його бачили тільки по телевізору, в кіно і на сцені «Кварталу-95».

А потім автори «кварталу» на ТБ створили образ президента з народу Василя Голобородька, який не має власної квартири, їздить на велосипеді і допомагає людям. Цей образ як мрію людей перенесли з екрану в реальний світ.

Замість Голобородька президентом став Зеленський. І він в реальності далекий від зліпленого образу. Він їздить на шикарних автах, відпочиває на супердорогих курортах, має фешенебельні    квартири у різних країнах, користується охороною від Ігоря Коломойського.

Він – не Голобородько! Він – продукт, зліплений ТБ. Але спробуйте це тепер довести тим людям, які голосували за Зе. Маріонетки в руках олігархів зараз насміхаються з цілої нації. Вони знають, що через голубий екран спроможуться завести народ туди, куди хочуть, і творити з ним усе, що хочуть.

За таких умов, з урахуванням вседозволеності, використанням всемогутності телебачення, починаються небезпечні речі. Ведучі 1+1 та інших олігархічних телеканалів тепер роблять спроби повернути Українську державу в бік Росії. Вони починають насаджувати нам, що війна на Донбасі – громадянська, а не вітчизняна й визвольна, що там воюють українці з українцями, а не з ворожими російськими загарбниками.

Далі нас переконують, що Крим справедливо відійшов до Росії, і референдум це підтвердив. Кажуть, що це не була анексія, загарбання півострова, здійснене путінською Росією. Потім починають  прославляти життя у Росії та очорнювати потуги України на шляху до Європи.

А днями розпочали велику істерію довкола державної мови. Зокрема, ведуча 1+1 Наталія Мосейчук дозволила собі у передачі «Право на владу» з упевненістю сказати: «Мова не нагодує»…

Цього вже навіть не витримали ті, кого зомбувало ТБ. У соцмережах, у ЗМІ люди обурюються такими висловлюваннями тележурналістів. Наприклад, Вікторія С, відповідаючи на зневагу пані Мосейчук , написала:

« Так, мова й справді, не нагодує. Як не нагодують вас багато інших речей… Любов до України не нагодує… Щастя в родині не нагодує… Здоров’я рідних не нагодує…

Усмішка дитини не нагодує…

Мирне небо не нагодує…

Повага близьких не нагодує…

Відчуття власної гідності не нагодує…

Мова не нагодує!

Невже всі життєві цінності в нас зводяться до єдиного – напхати тельбуха?!»

Нація ще раз проковтнула зневагу до неї маріонеток олігархів. І, як ні в чому не бувало, ці маріонетки продовжують промивати нам мізки.

Допоки?!

На знак протесту проти спроб ТБ в Україні зомбувати націю, редакція «Часу» на два тижні призупиняє публікувати програму телебачення на шпальтах газети. Просимо читачів та справжніх патріотичних тележурналістів і телеканали з розумінням і підтримкою поставитись до нашої акції.

Не будьмо байдужими до нашого майбутнього! Не дозволимо неукраїнським олігархам зробити з української нації зомбованих телебаченням істот!

Післямова. Коли Горбачов розвалював СССР під час т. з. перебудови, він відвідав Донбас. Там говорив з народом. Один шахтар сказав: «Яке значення має як говорить «ковбаса» чи «колбаса», аби тільки вона була».

 

peredplata