Нові правила заповнення платіжних документів

Начальник Головного управління Міндоходів в області Олексій Тімарцев під час брифінгу зазначив, що для зручності платників податків випущено брошуру щодо правильності заповнення платіжних документів, яка безкоштовно розповсюджуватиметься під час різного роду заходів з платниками податків. Електронний варіант вказаної друкованої продукції розміщено у розділі «Брошури та листівки» за адресою (http://cv.minrd.gov.ua/listivki-ta-broshuri/122055.html) офіційного веб-порталу Територіальних органів Міндоходів у Чернівецькій області.

За повідомленням прес-служби Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області сплата за кожним видом платежу та за кожним кодом виду сплати має оформлятися окремим документом на переказ. Усі поля реквізиту „Призначення платежу” розрахункового документу платникам податків необхідно заповнювати у відповідності із затвердженим Порядком.

«Порядок заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів» затверджений наказом Міндоходів України 22.10.13 № 609, набрав чинності 26.11.2013 року.

peredplata