На \”Буковелі\” продаватимуть елітну нерухомість

На курорті \”Буковель\” відбудеться аукціон з продажу елітної нерухомості.

Учасникам події, яка пройде в ніч проти 1 січня і 4 січня, пропонують взяти участь у придбанні об\’єктів, які можуть не тільки стати місцем проживання або відпочинку, але й інвестиційним проектом.

На "Буковелі" продаватимуть елітну нерухомість

Зокрема, за бажанням власника можуть забезпечити продаж туристичних послуг об\’єкту в зручний період року та перетворити його на дохідний бізнес.

Власник нерухомості отримає двоповерховий будинок, який вже підключений до комунікацій (електроенергія, вода та каналізація, високошвидкісний інтернет, кабельне телебачення, система протипожежної охорони), а також земельну ділянку.

За словами директора туристичного комплексу \”Буковель\” Олександра Шевченка, аукціоном переслідують кілька цілей. Насамперед, \”Буковель\” має стати курортом, де оселяються люди і вже жувуть, як на своїй дачі, або просто купляють собі житло в горах. \”Плюси цих будиночків дуже великі: чисте повітря, свіжа вода, в гірськолижному курорті \”Буковель\” завжди присутній сніг. Тут основне золото це, безумовно, сніг. Тому я переконаний, що люди, обравши собі будиночок, які я називаю шале, можуть насолодитися тими карпатськими краєвидами і зрозуміти, що саме в горах, саме в Карпатах вони зможуть знайти те щастя, яке називається відпочинком та реабілітацією\”, – додав він.

Як зазначив Олександр Шевченко, будиночки мають абсолютно всю інфраструктуру для проживання. Так, кожна спальня має свої санвузли, є сауна, невеличкий басейн, камін, вітальня. Цього має вистачити для проживання приблизно 5-6 осіб.

\”На аукціоні планується виставити п\’ять лотів. Ми також ще плануємо 10% з виручки від проданих будинків направити на розвиток соціально-економічної сфери Яремчанського регіону\”, – сказав директор туристичного комплексу \”Буковель\”.

Слід зазначити, шале, площа яких складає від 120 до 150 кв.м., продаються повністю готовими для проживання.

Головний адміністратор готелю Олексій Дмитрунець повідомив, що в будинку є елітні італійські дерев\’яні меблі. \”Є справжній камін з димоходом, є дрова, які постійно доносять під будиночок. Також є невелика кухня з електроплиткою, умивальником, чайником і невеликою коваваркою. На кожному поверсі в кожній кімнаті є сучасний телевізор\”, – сказав Дмитрунець.

За його словами, власник шале отримає справжню сауну з басейном, в який можна стрибнути після гарячої парної сауни. \”Другий поверх будинку – відпочинкова зона. Він складається з трьох спалень – середньої, дитячої і найбільшої, в якій є двоспальне ліжко, ванна-джакузі, душова кабіна тощо. Також тут є вихід на балкон з гарним краєвидом\”, – повідомив він.

При цьому білосніжна білизна змінюється щодня або на вимогу клієнта.

Щоб взяти участь в аукціоні, учаснику потрібно заплатити гарантійний внесок два відсотки від вартості лота. Крок аукціону 50 тисяч гривень. Організатором аукціону виступає Прикарпатська універсальна товарна біржа.

ТСН

peredplata