Сьогодні Оля Фреймут у Чернівцях – з новим ресторанним проектом!

Відома захисниця прав людини на найкращий сервіс Ольга Фреймут про ідеальні ресторани знає все. Але досить слів – час діяти! Вона вводить свої, нові правила.

Ресторан Ольги Фреймут – це ресторан … без ресторану. Телеведуча продовжує проект, аналогів якому немає в Україні.

Цього року в найкращих ресторанах країни почали з\’являтися іменні столики Ольги Фреймут. Це особливий «острівець», де якість, сервіс і смак стануть справжнім культом. Презентація ресторанного проекту Ольги Фреймут відбулася ще в квітні, в одеських ресторанах «Риба» та «Свіча».

А 22 травня Ольга відкриває ще один «Столик Олі Фреймут» – в ресторані «Аристократ» у Чернівцях.

«Аристократ» у Чернівцях – мій давній приятель. Бо його створили мої друзі – родина Українців. Працьовитих і високоморальних. Так, це не гостро модне місце, бо воно має іншу місію: несе історичну цінність. В ресторані подають стародавні буковинські страви, створені чоловіками – кухарями. «Аристократ» – чепурун і місце, де люблю їсти я. Тому мені за честь запросити вас за «Столик Олі Фреймут». Єдиний на Буковині» – зізнається Ольга

Оля особисто покаже, яким буде її ресторан без ресторану, розповість, як народилася ідея і які цілі вона ставить перед собою.

Вже зараз меню для ресторану розробляє іменитий французький кухар – Еммануель Соарес. Секретам кулінарного мистецтва він навчався у знаменитого Алена Дюкасса.

При цьому всі страви будуть готуватися з українських продуктів. А складати меню разом з шеф -кухарем Ольга Фреймут буде особисто. Трапезу супроводжуватимуть емоції, що будуть змінюватися кожні три місяці.

Адреса: м. Чернівці, вул. Заводська, 31, ресторан «Аристократ»
22 травня 2014р., початок о 19:00

peredplata