Вакарчук про своє майно: маю 12 мільйонів і дві квартири в Києві

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук має 12 мільйонів гривень у банках, позашляховик та дві квартири в Києві.

Про це він розповів в інтерн’ю для Liga.net.

«Я досить скромна людина в побуті. Я мешкаю у багатоквартирному будинку. У мене дві квартири в Києві, але в одній я давно не живу. У мене немає ніякої нерухомості за кордоном і ніколи не було. Я ні на кого нічого не записував», – заявив Вакарчук.

Він додав, що у нього немає офшорних рахунків.

«У мене є одна машина Range rover, їй приблизно п’ять років. Є банківські рахунки (на них близько 12 млн. грн). Але у мене немає ніяких офшорних компаній. Я ніяк не пов’язаний в бізнесі з олігархами», – сказав Вакарчук.

Він додав, що має компанію «Суперсиметрія», яка допомагає бронювати квитки. Це дає додаткові гроші.

«Його (цей бізнес – ред.) не можна розглядати у відриві від концертної діяльності Океану Ельзи. Вони взаємно доповнюють один одного – цей бізнес допомагає Океану Ельзи більш ефективно заробляти гроші, маючи свого концертного оператора. Сервісний бізнес також заробляє на інших заходах, але незначно», – розповів Вакарчук.

Вакарчук додав, що за останні три роки він заробив 20 мільйонів гривень дивідендів. А за 2018 рік – 5 мільйонів гривень. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/05/31/vakarchuk_rozpoviv_skilky_v_nogo_groshey_i_kvartyr_u_kyieva_1583787

peredplata