У Чернівцях Аркадія Жуковського проведуть в останню путь 12 жовтня

У Чернівцях Аркадія Жуковського проведуть в останню путь 12 жовтняМинулими вихідними у Парижі відбулось прощання з Почесним громадянином Чернівців, знаним науковцем і громадсько-політичним діячем Аркадієм Іларіоновичем Жуковським. Чернівчани проведуть його в останню путь 12 жовтня.

Прощання із ним відбудеться у Домовій церкві Св. Іоана Нового Сучавського на території Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича з 10.00 до 11.00. У залі буде розміщено скриньку для збору коштів на потреби добровольчого батальйону ОУН, який бере участь в АТО на Сході України.

З 11.00 до 11.30 відправлять заупокійне богослужіння, після чого траурна колона вирушить на кладовище на вул. Зеленій за маршрутом: вул. Коцюбинського, вул. Марка Вовчка, вул. 28 червня, вул. Чернишевського, далі по вул. Севастопольській, вул. Лубенській до вул. Зеленої. На кладовищі о 12.00 відбудеться прощання та панахида.

Віддати останню шану Великому Чернівчанину запрошуються жителі міста, представники громадських організацій, національно-культурних товариств, трудових колективів, студентська та учнівська молодь.

peredplata