Сеничак рулить на Буковині. Контрреволюціонери запищали, немов щури

Сеничак рулить на Буковині. Контрреволюціонери запищали, немов щуриСьогодні на Буковині є тільки один легальний люстрований керівник. Це — Михайло Сеничак.

Він керує всіма митарями. А серед них залишилася купа тих, хто вірою і правдою служив Януковичу і його партії регіонів. Вони лютою ненавистю ненавидять нас. І за будь-яких сприятливих умов готові встромити ножа у спину незалежності України. Михайло Сеничак за короткий термін зумів зламати корупційні схеми янучар. Вони залишаються без хабарів і надприбутків. Натомість надходження до державної скарбниці зростає щодня. Навіть тоді, коли йде війна і падає виробництво, Михайло Сеничак забезпечив надходження до бюджету більш ніж 130 відсотків. Це кошти, котрі митарі раніше носили янучарам. Вони не заспокоюються. Пищать, мов щури недорізані. Пишуть анонімні наклепи. Ніби у нас повертається 1937 рік. А все через те, що ми після Майдану не змогли вчасно пролюструвати негідників і мерзотників та викинути їх геть з державної служби. Вони оговталися і уже на всіх рівнях піднімають свої щурячі морди. Недавно контрреволюціонери в облраді не дозволили послати у відставку тушку і корупціонера заступника голови Валентина Маніліча. У податковій зводять наклепи на керівника, котрий ламає їм корупційні схеми. Але там з анонімкою вийшов казус. Хтось її написав. І тепер ховається, як щур у дучці. Бо весь колектив податкової до останнього митаря написав і підписав листа, у якому аргументовано підтвердив патріотизм Сеничака, його професіоналізм і справедливу боротьбу з контрреволюцією та сепаратизмом у податковій службі.

Лист, який написано і підписано ВСІМА працівниками податкової, за нашими даними, підписав і анонімний наклепник сталінського штибу. Це він зробив зі страху перед колективом і ПРАВДОЮ.

[attachment=23:zvernennya-kolektivu.pdf]
А найбільшою несподіванкою для наклепників і контри стало те, що громадські організації, прогресивна молодь, учасники Евромайдану, волонтери і воїни АТО підтримали Михайла Сеничака у його справедливій боротьбі з корупцією і сепаратизхмом на Буковині.

[attachment=26:2.pdf]

СМЕРТЬ ВОРОГАМ УКРАЇНИ!

peredplata