Буковинські волонтери розказали, що зробили за тиждень

Звіт волонтерів ГО \”Дорогою добра\” за тиждень (з 5 по 12 січня 2015 р).

Чернівчанин Петро за власні кошти придбав оптичний приціл і кріплення для нього. Волонтери передали це обладнання воїнам на першу лінію оборони Дебальцівського напрямку.

– на гроші шістьох співробітників фонду держмайна України (1500 грн.), котрі відмовилися від новорічного корпоративу на користь воїнам АТО та 500 грн., зібраних у скриньку під час концерту в обласній філармонії, закуплено 4 спальні мішки для спецпризначенців.

– на 1000 грн., які передав Олексій Черновський, закуплено міні-грілки одноразового використання.

Буковинські волонтери розказали, що зробили за тиждень

волонтер ГО \”Дорогою добра\” Олег Ревега на передовій передає УАЗ-469 воїну Віталію

– на Різдво передано на передову УАЗ-469, подарований фермером Олегом Мельничуком (сином покійного народного депутата Миколи Мельничука). Машину Олег придбав ще у липні та передав її Новоселицькому військкомату, дав також гроші на ремонт цього автомобіля. Але в середині жовтня волонтери помітили, що авто так і стоїть на подвір\’ї військомату без діла й вирішили його забрати. Волонтер Олег Ревега відремонтував його власноруч наш, використавши на запчастини ті гроші, що йому подарували на день народження. Допомогли також коштами керівники ТОВ \”Євробуд\”. І вже на Святий Вечір Олег Ревега особисто відвіз УАЗ-469 на передову під Дебальцево.

– 2000 грн. на закупівлю ліків передали працівники Кіцманської РДА. Ці гроші вони зекономили на тому, що відмовились від новорічних корпоративів. Ще 6000 грн. вони передали нашим колегам з Лужан. На них закуплено зимовий одяг.

– прихожани церкви Покрови Пресвятої Богородиці, розміщеної на території дитячої лікарні по вул. Руській, передали продукти для воїнів АТО.
– чернівчанин Андрій приніс теплий одяг та матрац для військових.

– протягом тижня передано більше 10 спецкомплектів ліків, розрахованих на більше сотні бійців, для різних військових з\’єднань. Також медичними засобами забезпечено 2-х військових медиків, які, повернувшись на війну, рятуватимуть життя українських солдатів.

Ольга Кобевко, лікар-волонтер ГО\”Дорогою добра\”

peredplata