Затирка сидить у кабінеті Рибака. І ніби керує Буковиною

Затирка сидить у кабінеті Рибака. І ніби керує Буковиною У зв’язку з тим, що в області уже довгий час нема голови ОДА, починаються процеси, які колись Ільф і Петров описували у «Золотому тільці». Голова Ванзуряк пішов з посади ще у жовтні. Але його радники залишилися. І Затирка та Івашин комусь щось радять. Та нема на це ніякої ради. Що насправді вони роблять, тільки їм одним відомо. Хоча Івашин вирішив знову крутитися біля ГО «Майдан». Аби при новому голові залишитися.
А Затирка у часи безголів’я перебрався до кабінету першого заступника голови ОДА. Справжній перший заступник голови ОДА Іван Рибак вже давно став народним депутатом України. Але, як відомо ще з часів Остапа Бендера і набагато раніше, «святе місце порожнім не буває». А якщо й буває, то ненадовго. Віктор Затирка таки його зайняв. І зробив вигляд, що він керує в області Буковиною і процесом. Багато чиновників ведуться на це і ледь не кланяються у пояс Віктору Затирці. А він спокійно робить вигляд бурхливої діяльності. І це йому вдається.
Чим довше затягуватиметься призначення голови ОДА в Чернівецькій області, тим кумедніше виглядатиме ситуація та люди навколо неї.

peredplata