Чернівецьке ОО \”Майдан\” просить Президента якнайшвидше призначити голову Чернівецької ОДА

Шановний Петре Олексійовичу !

Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан» із занепокоєнням звертається до Вас з проханням якнайшвидшого призначення голови Чернівецької обласної державної адміністрації.

Чернівецька область – єдина область в Україні, яка уже тривалий час не має керівника виконавчої влади. Попередній голова облдержадміністрації Ванзуряк Р.С. був звільненим напередодні парламентських виборів у жовтні 2014 року.

Під час візиту на Буковину в жовтні 2014 року Ви, пане Президенте, обіцяли, що голова Чернівецької ОДА буде призначений із врахуванням результатів парламентських виборів. ЧОО «Майдан» від імені більшості мешканців нашого краю сподівається на призначення керівництва Чернівецькою областю відповідно до вимог та ідеалів Майдану. Прагнемо злагодженої співпраці громадського сектору та місцевої влади, що особливо необхідно в умовах протистояння підступному агресорові – Росії.

Підтримуємо Вас, Петре Олексійовичу, у Ваших зусиллях на збереження цілісності України, боротьби з корупцією та проведення глибоких реформ на шляху до європейських стандартів життя.

Президія ЧОО \”Майдан\”
2 лютого 2015р.

peredplata