Патрульні міліціонери спіймали на \”гарячому\” молодиків, котрі обкрадали автомобілі буковинців

Двоє парубків із автомобілів чернівчан вкрали майно на суму понад 4 тисячі гривень. Викрити зловмисників допомогли пильність та небайдужість громадян.
До Першотравневого райвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканця вулиці Руської обласного центру, про те, що у дворі біля припаркованих автомобілів вештаються підозрілі хлопці. На місце виклику одразу виїхали працівники батальйону патрульної служби міліції при УМВС України в Чернівецькій області. Під час обстеження території патрульні міліціонери побачили хлопців, котрі сиділи в своєму автомобілі та помітно нервували.

Інтуїція патрульних не підвела, під час огляду транспортного засобу міліціонери знайшли автомагнітолу, флеш накопичувач пам’яті, дві акустичні колонки, акумуляторну батарею, глушник, каністри з пальним, шланги та інструменти.

З’ясувалося, що все це майно поцупили 19-річний мешканець села Ясено Сторожинецького району та 21-річний чернівчанин. Хлопці раніше не притягувалися до кримінальної відповідальності.

Коли ж молодики зрозуміли, що їх викрили зізналися у скоєні крадіжок із автомобілів. Міліціонери знайшли і двох потерпілих від їхніх діянь. В салон автомобілів хлопці потрапляли шляхом пошкодження замка дверей.

Слідчі Першотравневого райвідділу міліції, кваліфікують дії зловмисників за ознаками злочинів, передбачених ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Крім цього, правоохоронці перевіряють причетність парубків до скоєння аналогічних злочинів на території області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

peredplata