У Чернівцях виступлять \”Братів Гадюкіни\” з благодійним концертом. Зібрані кошти передадуть Чернівецькому військовому госпіталю

У Чернівцях виступлять "Братів Гадюкіни" з благодійним концертом. Зібрані кошти передадуть Чернівецькому військовому госпіталюУ зв’язку з необхідністю поповнити запас ліків та закупити медичне обладнання Чернівецькому військовому госпіталю, в якому лікуються та проходять реабілітацію поранені бійці АТО, Чернівецька міська організація Товариства Червоного Хреста України буде проводити збір коштів під час концерту легендарного українського гурту \”Брати Гадюкіни\”.

Концерт відбудеться 17 червня у Літньому театрі м. Чернівців. Важливо, що нова творчість колективу спрямована на збір коштів для постраждалих від
збройного конфлікту.

Чернівецька МО ТЧХУ звертається до всіх тих, кому не байдужі людський біль та горе із закликом проявити гуманість і милосердя, як одних із основних основоположних принципів Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Якщо Ваші серця полюбляють кращі традиції легендарної групи – це поєднання українського ритм-енд-блюзу, гуцульського регі, львівських наспівів і міцних текстів, та небайдужі до чужого горя, ми розрахувуємо на проявлення актиновсті та бажаємо ще й гарно відпочити Навіть найменша пожертва зможе зберегти життя людини!

Давайте не залишимо постраждалих наодинці з бідою!
Творімо милосердя разом!

peredplata