«СИЛА ЛЮДЕЙ» вже на Буковині

«СИЛА ЛЮДЕЙ» вже на Буковині9 серпня в Чернівцях відбулися збори політичної партії «СИЛА ЛЮДЕЙ», на яких обрано голову Чернівецької обласної організації. Ним став екс-міський голова м. Новодністровськ Руслан ПАНЧИШИН.

«СИЛА ЛЮДЕЙ» вже на Буковині

Довідка:

ПАНЧИШИН Руслан Ігорович,35 років, освіта вища економічна, юридична і політична. Член політичної ради партії «СИЛА ЛЮДЕЙ». До останнього часу працював заступником губернатора Херсонської області з питань інвестицій, економіки та інфраструктури. Брав активну участь в укріпленні кордону з окупованим Кримом. Наразі працює старшим викладачем кафедри «Теорії держави і права» КНУ.
Членами партії «СИЛА ЛЮДЕЙ» в Чернівецькій області вже стали 78 буковинців, які готові працювати задля змін на краще у рідному краї. На даний час в Чернівецькій області створено 27 місцевих осередків партії
.

Руслан Панчишин і команда «СИЛА ЛЮДЕЙ» запрошує долучитися до тих людей, які готові діяти, а не говорити! Зараз створюється команда, готова брати на себе відповідальність, очолити сільські та міські ради, стати депутатами міських, районних і сільських рад. Долучайтеся до буковинської команди «СИЛА ЛЮДЕЙ», і разом ми зможемо перемогти!

На початку вересня нами буде опублікований для ознайомлення весь список членів партії, щоб громада побачила кожного із них. Також перед висуванням наших партійців та прихильників на кандидатів у мери і депутатів різних рівнів їхні прізвища буде оприлюднено у ЗМІ для подальшого обговорення.
Чекаємо на вас за адресою м. Чернівці, вул. Руська 263а, тел. 068 110 00 01 або на сайті http://sylalyudey.org/

«СИЛА ЛЮДЕЙ» разом з Вами змінить рідний край!

peredplata