Буковинець забив односельця до смерті

Зловмисника оперативно затримали співробітники міліції, а судом стосовно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

На спецлінію «102», 14 серпня, надійшло повідомлення, що у селі Припруття Новоселицького району у власному подвір’ї виявлено тіло 45-річного господаря. Для з’ясування всіх обставин події на місце виклику прибули керівництво УМВС, слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку, експерти-криміналісти.

З’ясувалося, що 44-річний мешканець цього ж села прийшов до потерпілого додому та звинуватив його у крадіжці мобільного телефону. У ході з’ясування стосунків чоловік завдав руками і ногами численних тілесних ушкоджень господарю, від яких останній помер. Після чого зловмисник зник з місця скоєння злочину.

Співробітники карного розшуку провели ряд першочергових заходів, і за півгодини затримали підозрюваного. Зловмисник не очікував, що його так швидко спіймають. Міліціонери пред’явили затриманому беззаперечні докази його вини, ознайомившись з ними, він зізнався у скоєному.

Відомо, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство своєї співмешканки. Два роки тому звільнився із місць позбавлення волі.

За словами заступника начальника відділу Слідчого управління УМВС України в Чернівецькій області Андрія Гордаша, буковинцю оголошено про підозру у скоєні злочину, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За ухвалою суду підозрюваного заарештовано. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’ятнадцяти років. Слідство триває.

peredplata