Злочинці, погрожуючи зброєю, обікрали 65- літню чернівчанку на 170 тисяч гривень

Прокуратура Чернівецької області направила до суду обвинувальний акт стосовно 40-річного жителя Одещини та 39-річного мешканця м. Снятин Івано-Франківської області, яких підозрюють у скоєнні кримінальних правопорушень за ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 14, п. 11, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 187 КК України(Придбання, носіння та зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу; готування до умисного вбивства на замовлення, за попередньою змовою групою осіб; напад з метою заволодіння чужим майном вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло).

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрювані будучи уродженцями одного із сіл Одеської області вступили у попередню злочинну змову, переслідуючи умисну корисливу мету направлену на заволодіння чужим майном, напали на 65-річну чернівчанку та погрожуючи застосуванням вогнепальної зброї заволоділи її майном вартістю понад 170 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Крім цього, встановлено що з літа 2014 року зловмисники готували замах на вбивство начальника штабу громадської організації «Народна Самооборона» Івано-Франківської області, оскільки громадський діяч перешкоджав їм незаконно збувати підакцизні товари з території спиртового заводу.

peredplata