БПП «Солідарність» на Буковині зайшла у глибоке підпілля

У дні, коли всі партії голосно і відкрито заявляють про свої конференції, пропрезидентська партія БПП «Солідарність» заховалася від людей.
Вони ніби не при владі, а в опозиції. Без повідомлення, без ТБ, радіо і журналістів провели уже міську та обласну конференції. Висунули кандидатів до обласної та міської рад. Списків не оприлюднюють. Напевне, бояться, аби люди там не побачили всіляких політичних пройдисвітів, котрі крокують з партії у партію і тим собі заробляють мандати. А ще гірше, коли у тих списках ми побачимо відвертих регіоналів, комуністів та інших негідників.
Також партія має великі проблеми з «Народним Фронтом», якого прилучила до себе і тепер не знає, що з ним робити. Область ж-бо «віддана» Яценюку, а БПП не відступає. Федорук і Бурбак не можуть впоратися з партійцями Петра Порошенка. Його кум Стець і товариш кума Онуфрик почали підкилимні ігри проти Федорука і Бурбака.
Вони не дозволили першим у список БПП до облради вписати голову ОДА Олександра Фищука від «Народного Фронту». Наполягли на тому, що очолить команду майбутніх обласних депутатів Володимир Куліш.
А у Чернівцях взагалі пустилися «фронтового» берега. І там панує повний непослух. Затвердили список своїх 30 депутатів з першою у списку Наталією Якимчук і надалі конференцію зупинили. Бо не могли домовитися про 25% для «Народного Фронту».
На першій половині підпільної конференції Олексія Каспрука на міського голову партія не висунула. Говорили, що будуть його підтримувати.
Хоча сама конференція не закінчена. І у другій її половині може статися так, що Каспрука таки висунуть або засунуть.
Безлад серед порошенківців набирає загрозливого вигляду.
А потім взагалі стався маленький кіпіш: БПП вирішила уже ділити владу після виборів. Тобто розподіляє посади у міськраді, які має зайняти. Ще ведмедя не вбили, а вже ділять його шкуру.
Каспрук погодився на це і підписав якийсь документ. Але він не матиме сили до того часу, поки Федорук і Бурбак не підпишуть. А вони не підписують. Бо місто і область віддана їм, а порошенківці хочуть керувати.
Федорук такого не дозволить. Буде великий кіпіш.
Петро Кобевко
Список кандидатів у депутати по місту Чернівці від БПП «Солідарність» без Каспрука та фронтовиків:
Якимчук Н.; Ковбасюк О.; Лєгусова У.; Затирко Д.; Русу В.; Ставнічук О.; Нагірняк І.; Богдан Д.; Свекла Д.; Юрійчук М.; Любка М.; Котельов В.; Маланюк Ю.; Анциперова Л.; Данилакі В.; Сєхов В.; Єрниченко А.; Палагнюк Т.; Фрунзе Н.; Сторожук І.; Шалєєв А.; Марараш Г.; Хорошенюк І.; Савчук В.; Скопецький О.; Скрипка Р.; Ломовацький А.; Душкевич С.; Столяр Я.; Гавриш Р. Гатрич В.

peredplata