Хто йде на вибори у Новоселицькому та Глибоцькому районах Чернівецької області

Хто йде на вибори у Новоселицькому та Глибоцькому районах Чернівецької областіОПОРА продовжує інформувати про подання до виборчих комісії від політичних сил, самовисуванців на місцеві вибори. Наразі мова йтиме про подання в Новоселицькому та Глибоцькому районів. Про подання в інших районах, читайте на сайті Чернівецької ОПОРИ.

Новоселицький район
Очолити Новоселицьку міську раду хочуть три кандидати: Марія Нікорич, яка йде самовисуванкою (нинішня мер), Віталій Савка (самовисуванець), Галина Бедяк від «Батьківщини».

До Новоселицької міської ради виявили бажання втрапити висуванці від семи партій. Зокрема,
«Наш край», який подав список з 26 кандидатів (перший у списку – Георгій Кіріл), «Солідарність» – 25 (Майя Ракоча), ВО «Батьківщина» – 22 (Едуард Бедяк), Опозиційний блок– 14 (Крестина Гульпак), ВО «Свобода» – 13 (Микола Попадюк), Радикальна партія – 5 (Світлана Нікіта), а також Громадянська позиція подала документи на двох кандидатів в списку на чолі з Галиною Пивнюк.

Більше претендентів до районної ради. Списки кандидатів подали 11 місцевих осередків політичних партій: «Народний контроль» – 23 (перший у списку – Віталій Балта), «Нова держава» –2 (Василь Дармопук), «Наш край» – 36 (Іван Семенюк), «Відродження» – 7 (Іван Каба), УКРОП – 3 (Олена Раца), Партія ветеранів Афганістану – 12 (Петро Раца), ВО «Батьківщина» – 36 (Володимир Георгіца), ВО «Свобода» – 13 (Іван Попадюк), Аграрна партія – 29 (Анатолій Рошка), Опозиційний блок – 23 (Анатолій Гульпак), Радикальна партія – 15 (Едуард Придолоб), «Солідарність» – 36 (В’ячеслав Бежан).

Глибоцький район

Глибоцька виборча комісія отримала списки 255 кандидатів від 11 партійних організацій до районної ради. «Солідарність» подала список з 37 кандидатів з першим в списку Петром Панчуком, ВО «Свобода» – 32 (Ілля Лопуляк), Аграрна партія – 30 (Василь Сидоряк), Радикальна партія – 20 (Артур Пилипенко), «Народний контроль» – 34 (Григорій Ванзуряк), УКРОП – 6 (Євгеній Апраксін), ВО «Батьківщина» – 35 (Володимир Мунтян), «Сила людей» – 11 (Роман Нагірний), «Наш край» – 32 (Валерій Ротар), «Відродження» – 7 (Мар’яна Косован), Опозиційний блок – 11 кандидатів (Віктор Кулюк).

До Глибоцької селищної ради балотуються 77 самовисуванців на 26 депутатських крісел. На посаду селищного голови ж подали документи висуванець від «Народного контролю» Григорій Ванзуряк та саомвисуванці Кoсть Гарячко, Сергій Цибуляк Степанович, Роман Нaгірний, Юрій Oларь.

Про подання в інших районах можна прочитати на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org/ . Так само на сайті міститься інформація про порушення, етапи виборчого процесу в Чернівецькій області.

З 22 вересня розпочала роботу гаряча лінія Чернівецького представництва Громадянської мережі «ОПОРА». Відповідно всі бажаючі можуть задзвонити за номером 099 010 6551 і отримати консультацію щодо виборчого процесу або ж повідомити про порушення.

peredplata