У Чернівцях будуть перераховувати бюлетені

У Чернівцях будуть перераховувати бюлетеніВ Чернівцях мінімум по трьох дільницях буде перерахунок бюлетенів про це повідомляє ГО \”Опора\”.
Чернівецька міська територіальна виборча комісія вирішила здійснити перерахунок бюлетенів по кількох дільницях, повідомив спостерігач ОПОРИ. Перераховувати будуть в комісії після того, як приймуть всі документи з інших дільниць.

Так, на дільниці № 449 (вул. Шкільна) члени дільничної виборчої комісії (ДВК) запакували всі бюлетені у всі ради в один контейнер, хоча мало бути окремо по кожній раді.

На дільниці № 451 (вул. Доброго) серед документів знайшли порваний бюлетень. А в документах ще однієї дільниці № 482 (Хотинська) виявлено незаповнений і не погашений бюлетень.

Також, як повідомляє спостерігач, одна з ДВК принесла до Першотравневої районної виборчої комісії протоколи просто у файлі. Голова цієї комісії казала, що їм не видали спеціальні пакети, хоча голова Чернівецької міської виборчої комісії Сергій Бостан заявив, що всім було видано пакети. В результаті голова ДВК писала пояснення і документи прийняли.

Спостерігач ОПОРИ з Хотинщини повідомляє, що виборча комісія села Грозинці Хотинського району привезла до Хотинської районної виборчої комісії бюлетені без протоколів, залишивши їх у селі. Хотинська комісія проголосувала, щоб вони довезли протоколи.

Про факти, зафіксовані нашими спостерігачами можна дізнатись на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org/
За коментарями звертайтесь:

Координатор виборчих програм Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА Тарас Прокоп, тел. +380954900504, prokoptar@gmail.com
Надія Вірна, тел. +380502104847, virna@opora.org.ua

peredplata