Ольга Кобевко: «Самопоміч» – самодостатня партія і її депутати можуть дати лад собі, місту та області

Мене, як депутата обласної ради від «Самопомочі» глибоко обурили слова Олега Охотського на сайті BukNews, де він дозволяє собі стверджувати, що наша партія і її депутати «повністю під контролем Василя Продана і «Рідного міста». Аби даремно не котити словами по Інтернету, кажу, можливо не дипломатично і не дуже ввічливо – Брешете!
Нехай собі Продан відповідає за кого хоче, а за мене і моїх колег він відповідати не буде. Ми самі за себе будемо відповідати перед нашими виборцями та перед буковинцями.
Мені особисто прикро за слова і дії політиків містечкового значення. Особливо ті, які стосуються «Самопомочі».
Нас обливали брудом ще задовго до початку виборчої кампанії. Організували видимість розколу. Група нібито розкольників перейшла у «Народний контроль». А на виборах уже конкретно шкодила висуванцям «Самопомочі». Про це мені дозволяють говорити конкретні приклади на моєму в. о № 61., де під час перерахунку голосів на одній дільниці знайшли два бюлетені за висуванців «Народного контролю» серед тих, що не брали участі у голосуванні. Я не розумію, що то означає і яка то була технологія фальсифікацій. Але ті, хто знається у цьому пояснили, що це була остання дільниця «каруселі». І той, хто мав вкинути ці бюлетені до скриньки, в останній момент злякався і замість скриньки заховав їх серед тих, що не взяли участі у голосуванні.
Чимало було й інших прикладів маніпуляцій волевиявлення виборців, про які ми, молоді і недосвідчені, не вимащені ще брудом місцевої політики, не могли їх розпізнати і навіть не могли догадатися, що політики здатні на такі підлості.
Тож не дивно, що й надалі «Самопоміч» хочуть зробити такою як інші нечесні партії, а депутатів від нашої політичної сили такими, яких мають ті партії, які ведуть нечесну гру з буковинцями.
Повірте, вам не вдасться розсварити, натроюдити людей на нас і нашу «Самопоміч».
Навпаки, виборці підтримують молодих, незіпсованих брудними інтригами депутатів. Тому й віддали свої голоси за висуванців від «Самопомочі».
Ми розуміємо, що вступили у брудну політичну гру тих, хто десятиліттями мутить воду у радах всіх рівнів. Але ми молоді, незіпсовані і чисті. Щоправда, ми вразливі. Бо не використовуємо їхні нечесні методи у спілкуванні з опонентами. Тому й вразливі. Але за нами правда. Тому ми сильні. А правда завжди перемагає. Тож перемога буде за молодими, чесними і справедливими народними обранцями. Якраз такі й нині є серед висуванців «Самопомочі».

З щирою повагою до прихильників Ольга Кобевко, лікар-волонтер, кандидат у депутати облради по в. о. № 61 від ВО «Самопоміч»

peredplata