Голова фракції ВО\”Батьківщина\” у Чернівецькій обласній раді заперечує своє громадянство Румунії. Але не заперечує подвійного громадянства в Україні

Голова фракції ВО"Батьківщина" у Чернівецькій обласній раді заперечує своє громадянство Румунії. Але не заперечує подвійного громадянства в УкраїніЗ інформацією про своє подвійне громадянство депутат облради Альона Гливка переспала ніч. І вранці 23 січня у ФБ написала:

-Про ціну в «ламаний гріш»
У зв’язку з поширеними сьогодні інсинуаціями проти мене, звертаюся до громади особисто, без посередництва прес-служб чи старших і досвідченіших однопартійців. Моя відповідь настільки проста, що не потребує жодних професійних допомог чи авторитетних підсилень.
Перше: розіслана сьогодні під кінець дня одним громадським об’єднанням інформація про мене не відповідає дійсності. Це цілковита дезінформація, спрямована не стільки проти мене особисто, скільки проти політичної сили, яку я представляю.
Я є громадянкою України.
Друге: я абсолютно переконана, що предметом, насправді вартим сьогодні обговорення, точно не є ні документи, які посвідчують мою особу, ні навіть моє чи будь-кого іншого приватне життя. Документи у мене в порядку, і все, що закон вимагає розповісти – заявлено в моїй декларації. Громада гідна розбиратися і контролювати, на що ділять її кошти, а не перейматися дешево інспірованими псевдоскандалами. І я допомагаю громаді розбиратися і контролювати, а не відволікатися і втрачати контроль над справді важливим.
Третє: подвійне громадянство дозволене у понад 100 країнах світу. А в Україні Президент призначає на посади, наприклад, в уряді, правоохоронних органах, на губернаторських посадах – фахівців з подвійним громадянством (Яресько, Квіташвілі, Абромавічюса, Згуладзе, Сакварелідзе, Саакашвілі…) Наша країна прямує до Європи, на офіційному порталі Президента України зареєстровано і підтримується громадянами десяток петицій із проханням дозволити українцям мати подвійне громадянство! Якби моїм критиканам хоч трошечки йшлося про людей, то не про заборони, покарання чи паплюження говорили би, а про те, як іти назустріч сучасним потребам людей. Але… Коли група людей збирається попліткувати, то навіщо називати це «громадським об’єднанням»? І чи можна тих, хто пліткують про жінку, називати мужчинами?
Отже, справа не варта ламаного гроша.
Чи все-таки для когось і ламаний гріш – це ціна?
депутат Чернівецької обласної ради
керівник фракції «Батьківщина» в облраді
заступник голови обласної організації партії ВО «Батьківщина»
Альона Гливко

Від редакції: Редакція газети ЧАС вимагає від прокурора, начальника міліції, начальника митниці, начальника СБУ конкретного розслідування цієї інформації і правдивих фактів. Адже йдеться про одного із лідерів потужної політичної сили в області. ЇЇ авторитет. І про її приклад порушення чи не порушення Законів України. Ми вимагаємо знайти і вилучити авто, ввезене в Україну за паспортом громадянки Румунії Альони Гливко. чим швидше відповідні структури подадуть правдиві і доказові аргументи привселюдно, тим краще буде для громади і політичних сил Буковини. Чекаємо!

peredplata