4 весілля у Чернівцях. Чи поб\’ються наречені за «медовий місяць» в Чорногорії

Щовівторка о 22.00 на телеканалі «1+1» за поїздку до теплої країни борються чотири наречені, проявляючи часом далеко не кращі риси свого характеру.

У наступному випуску, який телеглядачі побачать сьогодні, 22 березня, боротьба наречених за «медовий місяць» буде настільки напруженою, що може дійти до справжньої бійки.

4 весілля у Чернівцях. Чи поб\'ються наречені за «медовий місяць» в Чорногорії

Учасниці з Чернівців Ірині, яка порівнює себе з «принцесою», немає рівних в примхливості. Щоб здивувати її, іншим нареченим потрібно буде постаратися.

У «весільній битві» з Іриною зійдеться наречена з Житомира, чий коханий прибув на церемонію одруження за штурвалом літака. Замість звичних залів місцевого РАЦСу пара віддала перевагу романтиці аеродрому, де і проходила церемонія. Святковий кортеж теж був незвичайним – поруч з лімузинами їхали квадроцикли.

А ось наречена з міста Дніпрорудне впевнена: кохання потрібно шукати в селі. Стиль її весілля – «колгоспно-європейський». Як запевняє дівчина, жоден гість не піде з весілля голодним або тверезим, адже різноманітних видів алкоголю і страв буде безліч. Святкування цього оригінального весілля, яке телеглядачі також побачать в сьогоднішньому випуску, затягнулося на цілих два дні.

Побуває команда проекту і на зворушливому весіллі в Кривому Розі з італійськими елементами декору, де було так весело, що конкурентки нареченої по проекту навіть співали для гостей.

Переможниця сьогоднішнього випуску шоу «4 весілля» вирушить разом зі своїм коханим у весільну подорож до Чорногорії.

Чи поб\’ються наречені за «медовий місяць» в Чорногорії і чому краще шукати кохання у колгоспі – все це телеглядачі дізнаються в сьогоднішньому випуску «4 весілля» о 22.00 на телеканалі «1+1».

peredplata