Дід Мороз зник з Чернівців. Буде Святий Миколай

Дід Мороз зник з Чернівців. Буде Святий МиколайРедакція газети ЧАС десятки років наполягала аби на Буковині шанували Святого Миколая а не Діда Отмороза. Нарешті сталося…

Під час проведення новорічно-різдвяних свят на Соборній площі замість Діда Мороза чернівчан розважатиме Святий Миколай разом зі своїми помічниками.

Про це повідомив заступник міського голови Чернівців Олександр Паскар.

За його словами, на Соборній площі встановлять гарний будиночок для українського дідуся-казкаря. Замість Діда Мороза подарунки дітворі роздаватимуть Святий Миколай зі своїми помічниками. А за це їм треба буде розповісти український віршик або казочку, заспівати пісеньку.

Замість льодового майданчика встановлять інший зимовий атракціон, який дуже полюбляють діти. Який саме – поки що тримають у таємниці. Зараз тривають перемовини про його придбання та монтаж.

На дітей чекає ще одна новинка – цікава програма з тваринами.

\”Протягом місяця ми будемо привозити різних тварин із нашого притулку. Діти зможуть погратися та сфотографуватися з ними, взяти їх додому. Проводитимуться майстер-класи по догляду за домашніми тваринами, будемо роздавати брошури, – розповів директор міського притулку для тварин Василь Виноградов. – Можна буде також прийти зі своїм собакою або кішкою та отримати безкоштовну консультацію лікаря-ветеринара\”.

peredplata