Іван Мунтян: «А я у Трампа снідав!». ОНОВЛЕНО І ДОПОВНЕНО про губернатора Фищука

Іван Мунтян: «А я у Трампа снідав!». ОНОВЛЕНО І ДОПОВНЕНО про губернатора Фищука

Пам’ятаєте у Шевченка:

«На Великдень на соломі
Против сонця діти
Грались собі крашанками
Та й стали хвалитись
Обновами. Тому к святкам
З лиштвою пошили
Сорочечку. А тій стьожку,
Тій стрічку купили.
Кому шапочку смушеву,
Чобітки шкапові,
Кому свитку. Одна тілько
Сидить без обнови
Сиріточка, рученята
Сховавши в рукава.
– Мені мати куповала.
– Мені батько справив.
– А мені хрещена мати
Лиштву вишивала.
– А я в попа обідала. –
Сирітка сказала»

Іван Мунтян – не Шевченківська сирітка. Він – голова Чернівецької обласної ради. Має запрошення на сніданок до Трампа 31 січня. Кажуть, що цей сніданок коштує від 25000 до 500000 доларів. Чи платив і яку ціну дав Іван, ми не відаємо. Але достеменно відомо, що голова облради бере з кінця січня відпустку до першої декади лютого.

З ким іще поїде Іван? Хтось із депутатів обласної ради буде з ним. І… напевне-таки, полетить туди Фищук, голова ОДА. Якщо так станеться, тоді цілком зрозумілою стає міцна дружба двох голів впродовж останніх місяців. Тепер вони з’являються повсюдно тільки удвох.

Іван Мунтян: «А я у Трампа снідав!». ОНОВЛЕНО І ДОПОВНЕНО про губернатора Фищука

Якщо цілком зрозуміло, чому Мунтян буде на сніданку, адже він є прихожанином тієї церкви, до якої ходить і Трамп, то Фищук же ходить до Київського патріархату. Чи, може, уже ні?!

Сайт близький до Івана Мунтяна \”спалив\” губернатора

Голова Чернівецької ОДА Фищук може поснідати з Президентом США Трампом
Керівник виконавчої влади Буковини Олександр Фищук може взяти участь у 65-му щорічному Національному молитовному сніданку з участю президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє сайт www.chas.cv.ua.

ЗМІ також повідомляють, що у сніданку також можуть взяти участь голова Чернівецької облради Іван Мунтян, депутати Гешко, Рошка.

Кажуть, що цей сніданок коштує від 25000 до 500000 доларів.

Партія \”Блок Петра Порошенка \”Солідарність\” заявляє, що 2 члена партії отримали запрошення на Національний молитовний сніданок з обраним президентом США Дональдом Трампом.

Національний молитовний сніданок, який щорічно проводять члени Конгресу і президент Сполучених Штатів Америки запланований на лютий 2017 року.

«Щороку президент Сполучених Штатів і члени Конгресу разом з іншими урядовцями, лідерами з усіх Сполучених Штатів, дипломатами, а також друзями з різних країн збираються за сніданком, щоб обмінятися досвідом, помолитися разом і висловити вдячність одне одному за дружбу і співпрацю. Ми б хотіли, щоб Ви приєдналися до нас протягом всього графіка з вівторка, 31 січня, до п’ятниці, 3 лютого», – йдеться в запрошенні.

Нагадаємо, молитовний сніданок з президентом США вперше провели в 1952 році за часів президентства Гаррі Трумена. Щорічно запрошення на нього розсилається авторитетним політикам, лідерам релігійних конфесій, громадських діячів з понад 100 країн світу.

peredplata