Чернівчанка, яка братиме участь у відборі Євробачення розказала про своє життя

Чернівчанка, яка братиме участь у відборі Євробачення розказала про своє життяЗа право представити Україну на Євробаченні, яке в цьому році буде проходити в Києві, змагатимуться 24 сольні виконавці і колективи серед них і чернівчанка Тетяна Решетняк.
TAYANNA – українська співачка, суперфіналістка ТВ-проекту «Голос країни-5», учасниця Нацвідбору «Євробачення-2017».
Ми вирішили поцікавитися життям, творчістю та майбутніми планами Тетяни Решетняк.

– Тетяно, розкажіть, будь ласка, хто Ви за фахом? Де навчалися і як потрапили до шоу-бізнесу?

– Середню освіту здобувала в Чернівецькій гімназії №4. У рідній школі й досі висить моя фотографія на стенді з відомими випускниками. По закінченні вступила до Київського університету культури на викладача естрадного вокалу. Навчаючись на другому курсі, познайомилася із музикантом і почала співпрацювати з ним у ролі бек-вокалістки, переважно записувала вокальні партії на студії, а також писала пісні для артистів. Так я пропрацювала декілька років, поки не накопичила необхідний професійний досвід для сольної кар`єри.

– Євробачення – не перший музичний конкурс, у якому Ви берете участь. Що згадуєте з часів «Голосу країни»?

– Понад усе я вдячна проекту за знайомство із талановитими людьми, зокрема, режисером Олегом Боднарчуком та композитором Русланом Квінтою. Окрім того, приємно було відірватися від повсякденного життя звичайної господині і знову зануритися в цікавий світ музики, зйомок та репетицій. Думаю, багатьом артистам не завадило б пройти школу прямих ефірів, коли за короткий проміжок часу ти встигаєш вивчити велику кількість пісень. До того ж, їх потрібно не лише проспівати, а попередньо відчути та зрозуміти.

– Чим займаються Ваші батьки?

– Наразі допомагають виховувати мого чотирирічного синочка Даніеля. Тато довгий час працював зв`язківцем, а мама – професійна швачка, багато років шила чоловічі костюми на відомій чернівецькій фабриці «Трембіта». Мої рідні завжди поруч зі мною, у всьому мене підтримують. А я при будь-якій нагоді навідуюсь до них у рідні Чернівці.

– Яку пісню будете виконувати на Нацвідборі «Євробачення»? Хто її підібрав, написав?

Чернівчанка, яка братиме участь у відборі Євробачення розказала про своє життя

– Пісня I Love You створена спільно з популярним артистом і талановитим композитором Максом Барських. Я написала основну частину музики, а Макс виступив саунд-продюсером, автором куплетів і написав англомовний текст, зробивши її таким чином більш зрозумілою не тільки українським, а й закордонним слухачам. Завдяки сучасній європейській мелодії композиція зазвучала іще цікавіше. У ній я розповідаю про жінку та жіноче кохання, про те, що навіть після нерозділеної любові треба вірити у це прекрасне почуття.

– Успіхів!

peredplata