Тролейбусне управління у Чернівцях відключать через борги за електрику. Водоканал вже відключений

У Чернівцях зв\’язку з боргами за електроенергію тролейбусне управління на початку лютого будуть відключати від електропостачання. Уже на сьогодні від електропостачання відключений водоканал.

Тролейбусне управління у Чернівцях відключать через борги за електрику. Водоканал вже відключений

фото з сайту \”Погляд\”

Про це під час сесії міської ради другого лютого повідомив міський голова Чернівців Олексій КАСПРУК, пише molbuk.ua

– Шановні колеги, будемо збиратися по 3-4 рази на тиждень, розглядати петиції. Єдине, що я прошу, – визначитися вже нарешті з секретарем, – закликав мер. – Або я спробую внести якусь кандидатуру. Бо це неможливо. Ви блокуєте роботу міськради. Я розумію, що більшості з вас не треба ходити на роботу. Але тут сидять керівники управлінь, депутати, міський голова… По 2-3 рази на тиждень, зранку до ночі, ми займаємося \”говорильнею\”. А тим часом \”Обленерго\” відключило водоканал, люди сидять без води вже в деяких районах міста. А ми тут займаємося перейменуваннями-займенуваннями.

– А ще енергетики сказали, що у зв\’язку з непроплатою за електроенергію будуть відключати тролейбусне управління восьмого лютого, тролейбуси в місті. Тому що вартість електроенергії зросла вдвічі, зарплатня зросла вдвічі. ТУ не може заплатити за електроенергію, немає коштів. Тому будемо ходити пішки.

peredplata