У Чернівецькій області учасника терористичної організації «ДНР» заочно засуджено до 11 років позбавлення волі

У Чернівецькій області учасника терористичної організації «ДНР» заочно засуджено до 11 років позбавлення воліПрокуратура Чернівецької області підтримала державне обвинувачення в порядку спеціального судового провадження відносно 34-річного жителя Донецької області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України( участь в діяльності терористичної організації) – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Завдяки спеціальному досудовому розслідуванню, яке проводило Управління Служби безпеки України у Чернівецькій області за процесуального керівництва прокуратури, у суді доведено, що обвинувачений з травня 2014 року є членом терористичної організації «ДНР» та брав активну участь в бойових діях проти військовослужбовців Збройних Сил України та працівників правоохоронних органів поблизу Донецького аеропорту.

Вироком суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні інкримінованого йому злочину та засуджено до 11 років позбавлення волі. Початок строку відбування покарання обчислюватиметься з дня його затримання та приведення вироку до виконання.

peredplata