ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!13.07 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!13.07 2017Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі він мирний

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 1 військовослужбовець дістав поранення під час ворожого обстрілу. Інцидент стався у Троїцькому на Луганському напрямку.

Відтепер від жителів України вимагають тільки підписати заяву про відмову від українського громадянства. Раніше потрібно було отримувати довідку в уповноважених органах України.

Від Антарктиди відколовся один з найбільших айсбергів з будь-коли зареєстрованих. Шельфовий льодовик Ларсена складався з трьох великих льодовиків – A, B і C. Зараз відколовся останній з них – льодовик Ларсена-C.

У вільне плавання вирушила брила льоду товщиною близько 200 м і розміром близько 6 тис. кв. км – у сім разів більша за Київ, і масою близько трильйона тонн.

Комітет з питань регламенту Верховної Ради визнав досить обгрунтованим подання генерального прокурора Юрія Луценка на зняття недоторканності з народного депутата від Опозиційного блоку Михайла Добкіна. У той же час комітет визнав законними, але недостатньо обгрунтованими представлення на затримання і на арешт нардепа.

Кабінет міністрів виділив Львівській обладміністрації 50 мільйонів гривень, повідомив прем\’єр-міністр Володимир Гройсман. Кошти виділили для утилізації сміття.

Росія за тривогою підняла окремі берегові і корабельні з\’єднання Чорноморського флоту в Криму і Чорному морі. В рамках перевірки боєготовності за тривогою в Чорне море вийшли російські протичовнові і мінно-тральні кораблі, були підняті берегові з\’єднання флоту РФ.

Президент Порошенко направив до Верховної Ради пропозицію про створення в Україні Міністерства з питань ветеранів антитерористичної операції.

\”Хочу звернутися до Верховної Ради й уряду з дорученням проаналізувати можливість створення міністерства ветеранів, адже саме на їхніх прикладах повинні виховуватися майбутні покоління захисників Вітчизни\”, – заявив глава держави.

День у Чернівцях буде хмарним, як і ранок, тільки вечір порадує нас ясним небом. Удень розпочнеться дощ, але він повинен скінчитися ще до вечора. До 26 градусів тепла.
за останні 130 років
13 липня:
МАКС: 32.8° (1959)
МІН: 10.0° (1950)
Народний прогноз погоди: У цей день відзначається собор святих славних і всехвальних 12 апостолів: Петра, Андрія, Якова Заведієвого, Івана, Пилипа, Варфоломія, Хоми, Матвія, Якова Алфієва, Іуди Іаковля, Симона Зилота і Матвія. Наші пращури прислуховувались до зозулі: якщо вона продовжує кувати – літо буде хороше і довге

Вчора наш сайт відвідали і читали 2598 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США -113, у Канаді -23, в Еспанії -35, в Італії – 29, у Нідерландах -22, у Польщі -21, в Росії -28, в Чехії -7, Австрії -14, Румунії – 20, Франції -15, Німеччині -17, в Угорщині – 9, у Криму -23, Ірландії -7, Португалії – 8,, Бразилії -10, Ізраїлю -15 , Норвегії -21, Швеції – 9, Великобританії – 23, Китаю -7, Єгипті – 12, Туреччині – 15, Австралії – 11, Індії – 1, ОАЕ -7, Молдова – 5, Мексика – 2, Болгарія – 17, Естонія – 3,Швейцарії – 5, Греції – 7

Активно читають статті \”\”Пора ділитися скарбами!\” У Чернівцях бандити напали на голову суду і його дружину \”. \”Хто ви, Лієв і Дорош? Кому служите?\”, \”Депутати – доторкані. Злодії повинні сидіти у тюрмі, а не у парламенті\”, \”Афонські старці зробили нове приголомшливе пророцтво про Україну\”

peredplata