Вантажівку, нашпиговану сигаретами, та групу ймовірних контрабандистів затримали правоохоронці поблизу кордону

Вантажівку, нашпиговану сигаретами, та групу ймовірних контрабандистів затримали правоохоронці поблизу кордону

В рамках проведення заходів спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» правоохоронці Буковини та Прикарпаття затримали вантажівку із сигаретами та 5 порушників, які ймовірно планували незаконно переправити тютюнові вироби до сусідньої Румунії.

Так, сьогодні близько 5-ї години ранку, спільною міжвідомчою групою з числа оперативних співробітників Західного регіонального управління, представників СБУ в Івано-Франківській області та прикордонників відділу «Шибени» Чернівецького загону, приблизно за 200 метрів від лінії державного кордону в селі Явірник Верховинського району Івано-Франківської області було зупинено вантажний автомобіль «ГАЗ 66». Під час проведення перевірки документів та візуального огляду транспортного засобу прикордонники помітили ящики із сигаретами. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Наразі автомобіль і п\’ятьох осіб, які їхали в ньому та ймовірно планували незаконно переправляти товар через кордон, затримано. Здійснюється повний перерахунок виявленого контрафактного товару. За попередньою оцінкою у вантажному автомобілі було близько 30 тисяч пачок сигарет на загальну суму понад півмільйона гривень.

peredplata