Чернівецькі митники виявили понад 2,5 тисячі пачок сигарет

Чернівецькі митники виявили понад 2,5 тисячі пачок сигарет
2520 пачок незаконно переміщуваних тютюнових виробів на суму понад 62 000 грн. вилучили співробітники пункту пропуску «Порубне» митного поста «Вадул-Сірет» Чернівецької митниці ДФС. Про це інформує прес-центр Чернівецької митниці.

Мешканець Чернівецької області, прямуючи сьогодні близько 4-ої ранку легковим автомобілем у приватних справах до Румунії, для проходження митного контролю обрав смугу руху «зелений коридор». Згідно рішення митного органу транспортний засіб з громадянами було переведено у «червоний коридор». При здійсненні поглибленого огляду пред’явлених до митного контролю товарів митники виявили сигарети різних марок, приховані в середині гідроакумулятора та 10-ти картонних коробок, призначених для пакування електротоварів.

Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на незаконне переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом надання товарам вигляду інших. За статтею 483 Митного кодексу України на порушника складено протокол про ПМП, відповідно до якого тютюнові вироби іноземного та вітчизняного виробництва вилучено.

peredplata