На Буковині лоб у лоба зіткнулися мікроавтобус і легковик

На Буковині лоб у лоба зіткнулися мікроавтобус і легковик

У даній дорожньо-транспортній пригоді постраждав пасажир легкового автомобіля. За фактом ДТП поліцейські відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Автопригода з потерпілими сталася у селищі міського типу Глибоці близько 17 години 23 жовтня. За попередньою інформацією, 26-річний житель села Опришени на автомобілі «Мерседес-Бенц Віто» намагався здійснити обгін. Не переконавшись у безпечності даного маневру, водій виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з легковиком «ВАЗ-2107» під керуванням 32-річного жителя Заставнівського району.

Внаслідок зіткнення травмувався пасажир «ВАЗу» – 30-річний чернівчанин. Із закритим переломом ноги та струсом головного мозку потерпілого госпіталізовано до районної лікарні.

За результатами медичного освідчення обидва водії на момент аварії були тверезими. Відомості про дану дорожньо-транспортну пригоду внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Для встановлення усіх обставин ДТП працівники Глибоцького відділення поліції призначили низку експертиз.

peredplata