Фонд соціального страхування Буковини отримав нового керівника

Фонд соціального страхування Буковини отримав нового керівника18 грудня в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернівецькій області призначено нового начальника. Ним став Андрій Вікторович Шевченко, який тривалий час очолював відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м.Чернівці.

Представити колективу управління нового начальника прибув заступник директора Фонду соціального страхування України Володимир Забела, який висловив переконання, що набутий досвід нового керівника у повні мірі забезпечить реалізацію державної політики у сфері соціального страхування.

Звертаючись до колективу, Андрій Шевченко зазначив, що під час непростого в історії Фонду періоду, пов\’язаного із реформуванням системи соціального страхування та необхідністю здійснення заходів з оптимізації структури управління, важливо зберегти кадровий потенціал та забезпечити дотримання норм чинного законодавства, прав та гарантій працівників при скороченні штату працівників. Українське суспільство переживає складні часи, саме тому працівники соціальної сфери мають виявляти милосердя і добро, вкладаючи частинку себе в людей, які потребують допомоги й підтримки, забезпечуючи їх правами на матеріальне забезпечення, отримання медико-соціальних послуг та іншими страховими виплатами.

Як відомо, Фонд соціального страхування України створено відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» шляхом злиття Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.

peredplata