Дружина президента – це остання надія губернатора Буковини

Дружина президента – це остання надія губернатора Буковини З джерел, яким ми довіряємо, стало відомо, що 12 травня до Чернівців навідається перша леді України, Марина Порошенко. Вона матиме зустріч з матерями та дружинами, сини і чоловіки яких загинули захищаючи Україну від російсько-фашистських загарбників на Сході.
Зустрічатиме і проводжатиме Марину Порошенко губернатор Олександр Фищук. У зв’язку з тим, що його уже не приймають у порядних домах Буковини, він змушений буде ходити до контрабандистів. Це його «любі друзі». Тим паче, що стежку до контрабандистів Фищук уже протоптав. Недавно одного поважного київського гостя з ДФС України на обід губернатор таки повів до «любих друзів» у Сторожинець. Там вони обідали, вечеряли.
Подібну програму Фищук готує й для першої леді України. Тим паче, що він буде просити Марину Порошенко, аби вона клопотала за нього у свого чоловіка а нашого президента Петра Порошенка.
Кажуть, що уже десь проговорився Фищук про це. Нагадаємо, раніше він просив за себе у кума президента, нашого земляка, міністра інформаційної політики Юрія Стеця. І той таки йому допомагає. Але, напевне, вже й Стець не в силі утримати на посаді те, що не утримується.
Дружина президента – це остання надія Фищука.

peredplata