Всеукраїнський тур групи «Open Kids»

Всеукраїнський тур групи «Open Kids»

Всеукраїнський тур 2018 офіційно відкрито! Учасниці Open Kids – Лера Дідковська, Аня Бобровська, Ангеліна Романовська, Юля Гамалій, Аня Музафарова, а також балет Open Art Studio – Open Crew вже поспішають до вашого міста, щоб подарувати незабутні емоції! Вас чекає повномасштабне шоу, постановником якого став Андрій Сидорко.

Вони покажуть, що можна жити БЕЗ СТАНДАРТІВ, зберігати світле і добре ВСЕРЕДИНІ, не забувати іноді хуліганів, адже ми з вами – ПОКОЛІННЯ ТАНЦІ, а значить – КРУТІШЕ ВСІХ!

Ми вже були :
23.02.18 – Харків – ККЗ Україна
24.02.18 – Дніпро – ДК Машинобудівників
25.02.18 – Запоріжжя – ДК ДСС
16.03.2018 – Миколаїв – КХ Юність
17.03.18 – Одеса – КХ Одеса
18.03.18 – Херсон – ККЗ Ювілейний

Продовження туру:
18.05.18 – Чернівці – Літній театр
19.05.2018 – Хмельницький – Філармонія
20.05.18 – Львів – КХ Малевич

Всеукраїнський тур групи «Open Kids»

Open Kids – єдиний молодіжний колектив, який показує гідний рівень якісного музичного продукту. Сотні тисяч шанувальників, багатомільйонні перегляди, визнання кращих телеканалів країни, нагороди «Прорив року» та «Краща група» – з кожною прем\’єрою список досягнень стає все більше і більше!
Open Kids встигли попрацювати з такими українськими артистами, як Монатік, The Maneken, Регіна Тодоренко, Real O, а з Quest Pistols Show записали пісню «Крутіше всіх» і зняли кліп, кількість переглядів якого переступило: 135 000 000. Вони підкорили серця не тільки ровесників , а й дорослих! Open Kids – єдина підліткова група в Україні, яка взяла участь в наймасштабнішій музичній премії «М1 Music Awards 2016» і була номінована в категорії \”Проект року\”. Без Open Kids не проходить жодний дитяче захід.

Ми впевненні, що ви повинні бути з нами! Вас чекають не просто виступи улюбленого гурту, а масштабні видовищні шоу! А найважливіше – вже відкрито продаж квитків і, з огляду на останні SOLD OUT в Києві і перших міст всеукраїнського туру, що бажають придбати квитки, варто поквапитися!

peredplata