Політика добрих справ на Буковині залишиться незмінною для крайової влади у 2013 році, – Михайло Папієв

  Політика добрих справ на Буковині залишиться незмінною для крайової влади у 2013 році, - Михайло ПапієвУ четвер, 29 листопада, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв взяв участь у прямому ефірі програми «Пряма відповідь» на телеканалі Чернівці. Так, відповідаючи на запитання ведучої про формування обласного бюджету та пріоритетні напрями роботи влади наступного року, він повідомив, що обрана політика добрих справ і надалі залишатиметься у роботі крайової влади

«Впевнений, що в 2013 році нам вдасться продовжити розпочаті справи та винайти кошти для їх завершення. Зверніть увагу, що впродовж цього року ми не лише відкривали збудовані та відремонтовані соціальні об’єкти, ми розпочинали будівництво нових, – сказав Михайло Папієв. – Це і початок будівництва шкіл у Мошанці, Усть-Путилі, Горішніх Шерівцях, Недобоївцях тощо. Там роботи вже розпочаті і ми маємо їх завершити».
Михайло Папієв додав, що продовжуватиме демонструвати роботу крайової влади новими відкритими школами, садками, об’єктами соціальної та культурної сфери, відремонтованими дорогами державного та обласного значення. «Наш вислів «Буковина – край, де варто жити» маємо наповнити реальним змістом. А зробити це можна винятково шляхом реальних справ задля добробуту та достатку кожної буковинської родини», – підсумував голова облдержадміністрації.

peredplata