Миколу Азарова застрелили на полюванні в Якутії

Миколу Азарова застрелили на полюванні в ЯкутіїНещасний випадок трапився під час приватного візиту Азарова. В російських ЗМІ було багато шуму з цього приводу, але увагу українців привернув зовсім інший аспект.

Замначальника УФМС РФ по Москві Микола Азаров, який є тезкою екс-прем’єр-міністра України, був застрелений на полюванні в Якутії, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

За словами джерела з правоохоронних органів, Азаров прибув до Якутії з приватним візитом. Під час полювання 5 листопада в місцевості Хариялах-Юрях в 30 км від села Улахан-Ан Хангаласского району республіки стався нещасний випадок.

Друг чиновника, керівник будівельної фірми “МСІТ-Девелопмент” Армен Закарян випадково зробив постріл з рушниці в салоні машини, де перебував замглави столичного УФМС. Від отриманого поранення Азаров помер на місці. Закаряна затримали, проти нього порушили кримінальну справу. Слідчі встановлюють всі обставини події.

Що стосується української аудиторії, то її думки сконцентрувалися далеко від долі нещасного російського чиновника. Пригадаймо, два роки тому Микола Янович Азаров заявляв українській пресі, що він людина не забобонна. А 13-го числа йому взагалі таланить. Однак є безліч людей, котрі обожнюють 13-те число, однак вірять у всілякі інші прикмети. Мабуть всім цікаво було б подивитися на реакцію збіглого прем’єр-міністра України, коли він за вранішнім кофе дізнався про таку новину. Чи не скрикнув він у забобонному страху на кшталт свого боса «Я живий! Я живий». Подібні аналогії можуть викликати острах у самого міцного скептика.

Джерело

peredplata