ZIK пропонує: «Почни з себе!»

Уже в цю суботу, 5 грудня, о 22:30 в ефірі телеканалу ZIK стартує антихам-шоу «Почни з себе». Вперше програма, ініціатором якої стали самі телеглядачі, опиниться на телеканалі з загальноукраїнськими амбіціями. Вона закликатиме глядачів до активної громадянської позиції та небайдужості до побутових речей, від яких залежить комфорт й якість нашого повсякденного життя. Для тих, хто звик шукати винних у своїх негараздах, цей проект стане справжнім холодним душем.

ZIK пропонує: «Почни з себе!»

«Почни з себе» – не банальний дайджест дорожньо-транспортних пригод із повчальними коментарями за кадром, а реальна «жива» робота журналістів у якості ведучих, операторів, захисників громадського порядку та, без перебільшення, справжніх активістів руху «Патруль \”Антирагуль\”». Тим паче, що у випадку із «Почни з себе» ZIK просто підтримав ініціативу, яка йде від свідомих представників громади.

«Ми добре розуміємо, що програма є конфліктною. Люди звикли вважати винними кого завгодно, ми ж примушуємо дивитися у дзеркало. Звісно, це провокує безліч скандальних ситуацій. Але ми готові до такого. Маємо на меті розворушити суспільну свідомість та соціальну відповідальність за свої вчинки», – коментує концепцію нової програми керівник департаменту соціально-економічних проектів телеканалу ZIK Ольга Мовчан.

«Легка та жвава подача, динамічні сюжети, значуща інформація – головні особливості форми. А щодо змісту, то сміття поруч з урною, неадекватне паркування, зіпсовані продукти на поличках супермаркетів, горілка на дитячому майданчику, куріння на зупинках громадського транспорту – все це наш матеріал. Ми нікого не вчимо жити – самі не безгрішні. Рагулізм, проти якого боремось, – це не порушення закону чи певних суспільних норм, а їх відверте несприйняття. Європа починається з нас, нашої культури виховання, нашої моделі поведінки та поваги до інших. Саме це лежить в основі демократії, де кожен має право розмахувати кулаками, доки вони нікого не торкаються. Почнемо з себе і зміни прийдуть», – переконаний керівник та співведучий проекту Віталій Землянко.

Автори антихам-шоу закликають однодумців приєднуватись до громадського руху і створення телепрограми за допомогою соцмереж: https://www.facebook.com/groups/pochnyzsebe/ та https://vk.com/pochnyzsebetv

Отож дивіться нетривіальний проект про тривіальну українську буденність «Почни з себе» в ефірі телеканалу ZIK з 5 грудня щосуботи о 22:30.

Телеканал ZIK розпочав свою роботу 1 вересня 2010 року. Проекти виходять із двох студій – ZIK-Львів і ZIK-Київ, яку було відкрито 25 травня 2014 року. На початку цієї осені, 1 вересня, телеканал відзначив 5-річчя свого мовлення.

peredplata