Творимо добро на Миколая: поліцейські навідалися до дитячого будинку

 

Із вітаннями та подарунками до дня Святого Миколая чернівецькі правоохоронці відвідали дітей Оршівського дитячого будинку «Ромашка». Поліцейські подарували діткам солодкі гостинці, а для закладу придбали необхідні цінні побутові подарунки.

«Від великої поліцейської родини хочемо привітати вас зі святом та подарувати ті подарунки, про які ви писали в листах до Святого Миколая. Зростайте здоровими, щасливими, на радість кожному із нас та на славу Україні!», – звернувся до вихованців закладу начальник ГУНП в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв.

Сьогодні заклад опікується 64 дітьми. До свята вони підготували неймовірно цікаве театралізоване дійство. Можливо, хтось із дітей стане актором. А чи обере хтось в майбутньому професію поліцейського – знаємо напевне, бо так багато почули захоплених слів про роботу правоохоронців! Нам «ромашківці» пообіцяли, що для цього будуть добре вчитися. А ми хочемо подякувати дітям та працівникам закладу за цікаву виставу, веселе спілкування та заряд позитиву на всі новорічні свята!

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata