Подарунок на мільйон: у Новодністровську міська рада закупила собі «під ялинку» екстрадороговартісний автомобіль

Ще зовсім нещодавно у громадськості «полізли очі на лоба» від купівлі джипа за 600 тисяч для владних кіл Сокирянської ОТГ. Та приготуйтеся до ще більш приголомшливої новини! Новодністровська міська рада провела тендер на закупівлю автівки за 1 100 000 ГРИВЕНЬ. Цю інформацію підтверджують дані на платформі «ProZorro». 21 листопада було оголошено торги, де в умовах зазначили, що автомобіль повинні поставити до 31 грудня 2018 року. Такий собі подаруночок від Діда Мороза…

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-11-21-000858-b

Стаючи свідками цих подій, складається враження, що мери беруть участь у «перегонах марнотратства і самозамилування». Для влади «міста енергетиків» придбали автомобіль Skoda KODIAQ. На сайті автовиробника для цієї моделі позашляховика використовують слоган «Потужна заява». І дійсно… Потужна заява на ПОГРАБУВАННЯ ЛЮДЕЙ СВОЄЇ ГРОМАДИ!

Перемогла в аукціоні фірма «Аутотрейдінг-Одеса». Згідно укладеного договору, закупівля товару проводиться відповідно до «Переліку об’єктів соціального призначення м. Новодністровськ за рахунок коштів, фінансування яких здійснюється згідно з титулом будови Дністровської ГАЕС на 2018 рік». Тобто гроші, які можна було б направити на дійсно потрібні місту соціальні об’єкти, «спустили» на люксову автівку для влади. «Укргідроенерго» виділяє кошти для реалізації проектів, що покликані покращити освітню та культурну сфери, медицину, інфраструктуру, а міська рада Новодністровська витрачає мільйони на задоволення власних «ненажерливих» примх. Амбітні придбання для поважного панства! Бо, переглянувши технічну документацію, можна зробити лише один висновок, як кажуть люди, – «повний фул».

Чому ж мовчать міськрадівські «правдоруби»? Чи така інформація не відповідає контенту фейсбуківської рубрики «зРада»? Сором та ганьба таким керівникам!

peredplata