Зеленський жорстко “відфутболив” перебіжчика від Ляшка: “Собі краще допоможи”

Радикал завив про створення в Раді нового міжфракційного об’єднання “на підтримку” Зеленського

Соратник Олега Ляшка Сергій Рибалка спробував налагодити “дружбу” із лідером президентських перегонів Володимиром Зеленським.

Сергій Рибалка

Про це повідомляє  Аргументум.

У повідомленні йдеться, що в середу, 24 квітня, радикал завив про створення в Раді нового міжфракційного об’єднання “Незалежність і розвиток” на підтримку Зеленського.

За словами Рибалка, новообраному президенту потрібна допомога та підтримка і його об’єднання нібито готове її надати.

Однак подібну ініціативу у Зеленського не оцінили – за даними ЗМІ, коментар з цього приводу був досить жорстким.

Володимир Зеленський

“Нехай собі допоможе, якщо зможе”, – прокоментували в штабі Зе, натякнувши, очевидно, на причетність Рибалки до ведення бізнесу на окупованих територіях і наявність проти нього кримінальної справи НАБУ за фактом державної зради.

У Ляшка “реверанс” Рибалка у бік слуги народу ще не прокоментували. Проте раніше заяви головного радикала Ляшка засвідчили готовність РПЛ перейти в опозицію до Зеленського.

Олег Ляшко

Олег Ляшко

Джерело нагадує, що Рибалка підозрюють у державній зраді. Проти нього розслідується справа в НАБУ. Окрім того, раніше він був помічений журналістами у веденні бізнесу на окупованих територіях.

Зокрема снеки виробництва його компаній продавалися в так званій “ЛНР” і на території анексованого Криму. А одного з топ-менеджерів його підприємства засудили за “посібництво тероризму”.

Нагадаємо,  представник штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів про плани новообраного президента щодо ймовірного розпуску парламенту.

Дмитро Разумков

Дмитро Разумков

Про це він розповів в ефірі Право на владу на телеканалі “1+1”.

Зокрема, Разумков відзначив, що у штабі Зеленського все ж розглядають можливість дострокового розпуску Верховної Ради.

Верховна Рада України

Верховна Рада України

Проте представник новообраного президента тут же додав, що подібні дії можливі лише у суворій відповідності до чинної Конституації України.

Як повідомляв раніше Знай.ua,  в команді Володимира Зеленського мають намір відновити відповідальність за незаконне збагачення. 

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с “Слуга народу”, якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни. 

peredplata