Конференція з Чернівецьким міським головою Миколою Федоруком

Конференція з Чернівецьким міським головою Миколою Федоруком

Щирі вітання всім читачам газети \”Час\” та просунутим інтернет-користувачам з сьогоднішнім християнським святом Теплого Олекси!

Микола Федорук

Запитуйте все, що Вас цікавить.

Світлина

peredplata

92 thoughts on “Конференція з Чернівецьким міським головою Миколою Федоруком

  1. Як Ви ставитесь до заяв прокурора про можливість порушення кримінальної справи проти Вас? І як гадаєте, чи порушать?

    М.ФЕДОРУК: Тепер у нас можливо все і про це я говорив ще рік тому.

    Чи не проходите Ви у справі Ринжука, чи знали про його мільйони і чи мали стосунок до його ювелірного бізнесу?

    М.ФЕДОРУК: Думаю, що багато хто слідкує за перебігом подій навколо справи Ринжука І.І., якщо б там було моє прізвище, думаю журналісти про це б довідались першими.
    Жодного стосунку до чужого бізнесу я не маю.

  2. Доброго дня! Як Ви ставитесь і яка Ваша думка щодо розправи над Тимошенко та Луценко, чи не є це "цирком на дроті" і кому це потрібно?

    М.ФЕДОРУК:

    Вважаю, що політичні репресії у демократичному суспільстві неприпустимими. Будь-якій новій владі варто братися за вирішення найактуальніших питань соціально-економічного розвитку країни, добробуту людей, а не зводити рахунки з політичними опонентами.

  3. З якого це дива Галиць під час чат-конференції ляпнув таке: "Я не думаю, що М.Федорук братиме участь в цих виборах". Ви йому по-секрету зізналися? Звідки у нього така впевненість? То може поділіться і з нами.

    М.ФЕДОРУК:

    Можливо, Г.Галиць має якусь інформацію, якою не володію я. Принаймні я з ним останнім часом не спілкувався і тим більше не ділився своїми планами.

  4. Ви добре знаете ТУШКУ Михайла Бауера – За едину Украину. Трудова Украина.а зараз Партия регионив.Ваша думка яку суму отримав М.Бауер щоб перейти в Партию регионив.

    М.ФЕДОРУК:

    Питання не до мене.

  5. Пане Миколо, скоро вибори до ВР і міського голови. Що Ви вибираєте для себе: Народного депутата, чи знову мера? Відповідайте по правді

    М.ФЕДОРУК: По – перше, вибори міського голови й досі не призначені, а щодо Верховної Ради, то про моє бажання балотуватися до неї я вже чув принаймні чотири скликання. Як бачите, я залишався міським головою в Чернівцях.

  6. Чому за Вашого майже "вічного мерства", яке СЛАВА БОГУ несподівано, але радісно для нас всіх закінчилось нічого не було зродлено для Українського Народного Дому, Для Українських церков (окрім МП), тобте все для нацменів, а для титульних Українців нічого. Очікуємо, що Ви не відмахнетись, як зазвичай від конретної відповіді, адже ж треба вам готуватись до виборів, напарцьовуйте "гарадской електорат"

    М.ФЕДОРУК:

    Я не розумію, пане Володимире, такого визначення як «титульний українець». Для мене є люди, чернівчани і їхні проблеми. Щодо Українського Народного Дому, то на мою думку, в першу чергу про нього повинні дбати самі його господарі. Я особисто долучався до того, щоб господарем цього приміщення стало товариство «Український Народний Дім», як і сто років тому. Я мав щасливу нагоду, працюючи головою райвиконкому, не закривати, а відкривати і православні, і греко-католицьку, і протестантські церкви.

  7. Як Ви ставитеся до зрадників7 Зокрема, до пані Малишевської, яку Ви особисто витягували з лайна, а вона вірою і правдою служить регіоналам. Пані Любов Сорохан… дві пані Гаєвські, до пані Коцур і т.д. Але це жінки, яким можна дати поблажку. А до чоловіків інші вимоги. Зокрема, до Килініча, Вашого радника (чи зрадника). голову Шевченківської райради Пазюка, начальника від культури Волинця, депутатів-зрадників і їм подібних. Я б Вас попросив , аби по кожній кандидатурі давали конкретну відповідь.Може це вплине на них…Назвіть інших негідників, яких тут ще не названо, а ви їх добре знаєте

    М.ФЕДОРУК:

    Я не вправі засуджувати будь-яку людину, як людину. Щодо професійних якостей цих людей, про яких Ви говорите, то за час нашої співпраці я не можу сказати, що вони не справлялися зі своїми професійними обов’язками. Кожна людина вибирає свій шлях, або вірного служіння громаді, або шлях зрадництва. Не мені судити тих, кого обирали люди, хай вони самі перед ними звітують. Бог їм суддя.

  8. Чому Ви так довго мовчали? Чому не боролися зі зрадниками у міськраді?

    М.ФЕДОРУК:

    Те, що навколо мене є і зрадники, я особливо відчув після останніх місцевих виборів. Я намагався боротися правовими шляхами, не даючи їм можливості підім’яти під себе основні законодавчі акти, за якими жила і має жити територіальна громада міста. На жаль, всі мої намагання були перекреслені незаконним шляхом.

  9. Добрий день, пане Миколо Федорук. Я вже писав про Вас з астрологічної точки зору у коментарях на цьому сайті. Думаю, що Ви дасте відповіді на мої запитання.

    Перше запитання про діяльність.
    Ви народилися у той рік, у який народився Ющенко, з невеликою різницею у днях . А Ющенко славився своїми "любими друзями". Чи визнаєте Ви свої помилки у свої діяльності? Чи вважаєте Ви, що у Вас також були "любі друзі"?

    М.ФЕДОРУК:

    Хто не визнає своїх помилок, той взагалі позбавлений розуму. І як не важко та неприємно констатувати деякі речі, змушений погодитись, дехто використав моє хороше ставлення до нього і, на жаль, такі були.

    Друге запитання також про діяльність.
    У чому, на Вашу думку, секрет Вашої популярності довгі роки на посаді мера?

    М.ФЕДОРУК

    Питання не до мене. Дякую всім чернівчанам, які п’ять разів поспіль довіряли мені очолити місто.

    Третє запитання про майбутнє.
    Розглянемо оптимістичний сценарій: Ви перемогли на виборах. Вас знову обрали мером. Що реально Ви можете запропонувати місту? Будуть якісь зміни у вашій діяльності, чи все буде так, як було, а ви просто хочете відсидіти свій термін на посаді мера? З якими гаслами будете іти на вибори?

    М.ФЕДОРУК:

    Коли я був обраний вп`яте, то в планах було втілення в життя тих ідей, які були напрацьовані в попередні роки. Наприклад деякі з них: підготувати собі достойну заміну (декілька кандидатів); збудувати Прутський водозабір і т.д.

  10. Чи бачили ви карикатури Івана Трача. Чи не ви запустили цей проект?

    М.ФЕДОРУК:

    Бачив. Оцінив. Не знаю хто це, але вважаю це дуже креативним засобом висловлення своєї думки щодо нинішньої ситуації в області, в місті та деяких персоналій. Це не мій проект на жаль, хоча лаври Івана Трача не були б мені зайвими.

  11. Миколо Трохимовичу! У мене до Вас не стільки питання, скільки побажання. Хотілося б бачити більш активну Вашу позицію з усіх питань життєдіяльності міста, якому Ви віддали кращі роки свого життя і яким тепер рулить шайка безпринципних запроданців і "каліфів на годину." Ваша позиція, як позиція людини, яка керувала цим містом з 1994 року, повинна звучати з усіх важливих питань. Кому, як не Вам, давати фахову оцінку діянням временщиків?

    М.ФЕДОРУК:

    Мені приємно, що моя думка цікава чернівчанам і я маю свою оцінку нинішнім подіям і всьому тому, що зараз відбувається в місті. Можливо я не так часто висловлюю свою думку чи свій погляд в засобах масової інформації, але в ці дні, коли пройшов рік, Ви зможете, власне, почути мене і моє ставлення до того, що відбувається. А зрештою, самі чернівчани дадуть та й вже дають справжню оцінку діям нинішньої влади, бо мене можуть звинуватити в суб’єктивності.

  12. Чому пан ПопОв каже, що ви самі винні, що ваші позови суд не розглядає, бо ви подали однакові в один і той самий суд. То відкличте один, щоб суд міг їх розглянути. Розкладіть по поличках, скільки судів ви зараз ведете, скільки позовів загалом подавали.

    М.ФЕДОРУК:

    Ну що ж, по поличкам так по поличкам.

    28 квітня 2011 року я подав до Шевченківського районного суду позов про скасування рішення міської ради щодо дострокового припинення повноважень міського голови, поновлення мене на посаді та оплату вимушеного прогулу.

    Вже 29 квітня суддя Смотрицький В.Г. залишив мою заяву без руху, надавши строк для усунення недоліків. Хоча навіть мало досвідчений юрист, прочитавши його зауваження, підтвердить, що ці питання слід з`ясовувати під час безпосереднього розгляду справи по суті.

    Я виконав вимоги судді та 04 травня подав йому відповідну заяву. Але цього знову виявилося недостатньої для судді і цього ж дня суд залишив мій позов без розгляду.

    Ми оскаржили цю ухвалу до апеляційного суду, на що лише 22 серпня отримали судове рішення, яким ухвалу судді Смотрицького В.Г. було скасовано та зазначено, що такі дії суду «… ведуть до затягування розгляду справи та як наслідок спричиняють порушення прав та конституційних свобод скаржника (Федорука) щодо захисту своїх інтересів у суді».

    Знаючи, що 15 травня у мене закінчується строк для оскарження рішення міської ради, я подав аналогічний позов до того ж Шевченківського суду, який потрапив на розгляд до судді Слободян Г.М. Власне саме за для того, щоб не пропустити строк для подання позову, ми і виходили, подаючи аналогічний позов. Суддя Слободян Г.М. відкрила провадження. І тут з`явився представник міської ради, який ніяк не міг допустити такого розвитку подій та такого «свавілля» суду, який посмів діяти по ЗАКОНУ. Він «професійно» оскаржив ухвалу судді Слободян, хоча ця ухвала взагалі не оскаржується, на що йому пізніше вказав апеляційний суд.

    Отже, за наявності двох позовів я відмовився від позову, який мала розглядати суддя Слободян, з чим вона погодилася і 26 вересня винесла відповідну ухвалу.

    І цю ухвалу адвокат міської ради оскаржив до Вінниці і лише через три місяці 25 січня цього року Вінницький суд «виявив», що міська рада не заплатила 33 грн. судового збору. Очевидним є те, що причина нерозгляду судом справи по суті штучно стримувалася за будь-яких умов. Тільки в лютому Вінницький суд залишив без змін ухвалу судді Слободян і тим самим визнав моє законне право на відмову від позову.

    Тим часом, суддя Смотрицький зупинив розгляд справи до вирішення справи у Вінниці по судді Слободян. Ця ухвала також була оскаржена і в подальшому скасована Вінницьким судом з направленням справи для подальшого розгляду по суті.

    22 лютого цього року, суддя Смотрицький, відверто нехтуючи процедурою та порядком проведення попереднього судового засідання (де я мав змогу заявити всі необхідні клопотання та скористатися процесуальними правами), перейшов до розгляду клопотання адвоката міської ради про залишення мого позову без розгляду та задовольнив його.

    Наразі, на останню ухвалу судді Смотрицького мною подано апеляційну скаргу, яку надіслано до Вінницького апеляційного адміністративного суду. Далі буде… або не буде…

    А якщо коротко сказати, то робиться все за для того, щоб усунути мене від допуску до суду.

  13. Ви знали про зловживання Ринжука? чому так довго тримали його на цій хлібній посаді, видко він ділився з вами?!!!

    М.ФЕДОРУК:

    Про Івана Ринжука, директора Калинівського ринку, я вже відповідав вище.

  14. Яку позицію займав Гасюк під час того, як його "орли", яких він завів у міськраду, усували вас з посади? Ви контактували з ним з приводу поведінки його депутатів?

    М.ФЕДОРУК:

    На той час, коли його «орли», як Ви сказали, усували мене з посади, сам Петро Петрович теж визначився зі своїм майбутнім, перейшовши з фракції «Батьківщина» у фракцію «Реформи за майбутнє».

  15. Що Ви робили цілий рік?

    М.ФЕДОРУК:

    Я жив звичайним життям пересічного чернівчанина, допомагав дружині в її бізнесі, читав книжки, займався спортом, власне, надолужував все те, на що в мене було обмаль часу на відповідальній посаді міського голови.

  16. Прокоментуйте заяву Папієва, що він нібито виявив розроблений план забудови злітної смуги аеропорту, який обіцяв показати ближче до виборів. З його слів випливає, що ви свідомо дали вказівку розкопати частину смуги, щоб знищити аеропорт і розпродати землю під забудову. До речі, для чого її справді розкопали?

    М.ФЕДОРУК:

    Шукали там скарб.

  17. М.Т. За які такі заслуги ви дали квартиру голові Садгірської ради. Він тепер вас продав і забув напевне.

    М.ФЕДОРУК:

    Він її отримав згідно з чинним законодавством, а все інше на його совісті.

  18. Чови ви не перекидали гроші з "Калинки" на аеропорт, ремонт міжбудинкових проїздів, інші потреби міста, так як це зробив Максимюк. Виходить всі ці додаткові мільйони, які він вивів з тіні, раніше осідали в кишенях Ринжука?

    М.ФЕДОРУК:

    Все це робилося кожного року і в значно більших обсягах, просто з цього ніхто не робив піар.

  19. Якби Вам вдалося повернути час на рік назад, чи тримали б Ви біля себе підлих зрадників: Кушнерика, Паскаря, Бешлея та ін.?

    М.ФЕДОРУК:

    Зрадників ніхто не поважає і у них всіх – один фінал.

  20. У яку партію Ви вступили тепер?

    М.ФЕДОРУК:

    З часу обрання мене міським головою я ніколи не був в жодній партії і про це неодноразово говорив. Хай мене звинувачують в ефемерності існування Партії Чернівчан, я натомість і надалі залишатимусь прихильником багатотисячної партії справжніх чернівчан, яким не байдуже майбутнє нашого міста.

  21. Розкажіть, що насправді з тими землями під "Добробутом", які тепер забрали через суд? Чому прокурори прозріли тільки через кілька років після її виділення чи передачі у власність? А де вони були, коли це рішення ухвалювала сесія міської ради?

    М.ФЕДОРУК:

    Земля під торговим центром «Добробут» було викуплена у міста на законних підставах. Всі інші питання до правоохоронних органів.

    І ще одне питання: Зельоний багато говорив, коли вас знімали, що місця на Калинці адміністрація ринку продавала по одній ціні, а на вторинному ринку їх перепродували у десятки разів дорожче. Нова влада за рік вже відмінила цю практику чи рішення виконкому досі діє. Тоді в чому була суть претензії Зельоного?

    М.ФЕДОРУК:

    Я не знаю хто такий Зельоний, тому не знаю в чому суть його претензії. Я взагалі хотів би відповідати на питання про реальних людей, а не про Зельоного.

  22. Шановний Миколо Трохимовичу! Скажіть будьласка, як могло так статися, що на вищу посаду держави було призначено двічі судимого за тяжкі злочини особу Януковича. Ви як педагог бачите і знаєте, шо освіти у цієї людини ніякої! Не значить це, що Україною керують кримінальні типажі, представником яких є Янукович! І чи буде притягнутий до кримінальної відповідальності Янукович, за підписання продовження базування Чрноморського російського флоту? Чи будуть рослідування, щодо Януковича, по причині піробки документів про освіту (прохффессор, академік, нахуковець), тощо….

    М.ФЕДОРУК:

    Мені здається, що це питання не до мене. Президент України вибраний на демократичних виборах, які визнав весь світ.

  23. Борисов на відкритті другої гілки газогону до Чернівців усіляко вас шпетив, що ви ніяк не могли його добудувати. На скільки відсотків було зроблено робіт і скільки ще залишалося зробити, щоб нова влада могла приписати собі славу й заслугу відкриття цього газопроводу. Чому ви не брали гроші у Києва на його добудову?

    М.ФЕДОРУК:

    Були виконані найскладніші роботи, в тому числі викуплені розпайовані землі у селян Новоселицького району. Гроші на завершення робіт обіцяли кожного року, востаннє мали поступити ще напередодні виборів у 2010 році. Дивно, але чомусь вони поступили після того, як здійснився заздалегідь продуманий план мого усунення з посади, буквально через кілька місяців. І тепер всі з переможними реляціями доповідають громаді про те, що саме завдяки їм друга нитка газогону до Чернівців збудована.

    Те саме питання щодо добудови дитячої лікарні на Буковниській. Папієв постійно нагадує, що ви не змогли освоїти 5 млн. грн, яке місто змушене було вернути у бюджет. Чому ваш Прокопець виявився таким безтолковим начальником фінуправління? Як ви розцінюєте новину, що для добудови цієї лікарні потрібні кошти спонсорів. Але ж той самий Папієв обіцяв, що усе зроблять за кошти Бойка-Борисова (читай Фірташа). Що сталося?

    М.ФЕДОРУК:

    Ці кошти перебували у нас в казначействі 45 хвилин і Слава Богу, що вони не були освоєні, бо в іншому випадку сьогодні тими, хто б це зробив, займалися б правоохоронні органи. Найголовніше, щоб лікарня була збудована, а за чиї кошти не має значення.

  24. Цікаво, чи Ви нарешті зрозуміли Ваші прорахунки, як керівника? Завжди вам казали люди , що Ваша проблема в кадрах, тобто в невмінні їх підбирати. Оточили себе пенсіонерами та пенсіонерками, вічними Канюками та Аніпками, які одразу лягли під нову владу. Тільки ці були розумнішими , їм цей непотріб бездарний не був потрібен, як , власне, і всі з Вашої так званої команди. Люди по справжньому вам віддані були не в фаворі, а уроди різні – найкращі друзі. Думаю, Ви і зараз до кінця не дали належну оцінку всім тим, кому ви допомогли отримати гарні величезні пенсії, кого ви би ще тримали по 10 років на своїх посадах і які нічого ні для міста ні для чернівчан не робили.але вирішили всі свої особисті питання. Тому власне чернівчани і не можуть вам пробачити таку лояльність до тих, кого треба була гнати поганою мітлою давним – давно.Може і Вас би не зняли "любі друзі".

    М.ФЕДОРУК:

    В переважній більшості люди, які працювали в міській раді, були порядними. Що стосується названих Вами прізвищ, то доживете до їхнього віку і запитаєте в себе.

  25. Николай Трофимович при вашем правление был выставлен на аукцион земельный учасок вместе с домами и жильцами по ул.И-Франка24-22 для строительства отеля.Конкурс выиграл ивестор сети отелей 7дней,в апреле2008года ,в то время были достойные и Черновицкие застройщики но почему -то досталось Киевлянам.В договоре было указано что они обязуютса на протяжение 2-х лет построить отель и отселить жильцов.После двух лет мы были у вас на приеме где вы нам сказали что вопрос решаетса,сносить в ближайшее время будут,нам не стоит делать ремонт,после чего нас оградили высоким забором и на этом….Кто сейчас будет разруливать это?.Горсовет получает от инвестора денежные средства за аренду,это хорошо пусть они идут в развитие города.Но как жить нам ?Обещаниями долго не проживеш.У соседей сгорела квартира ,проводки и все остальное старое ,требует замены,Все таки надеемса что вы поднимете этот вопрос где нужно.СПАСИБО

    М.ФЕДОРУК:

    Це питання до сьогоднішньої міської влади.

  26. Шановний, Миколо Трохимовичу! Які якості повинні бути у політика, і назвіть прізвище тих, хто їх має. Прокоментуйте останні соцопитування, в яких більше 60% людей назвали вміння обходити закон умовою успішного життя.

    М.ФЕДОРУК:

    Можу висловити лише свою думку. Політик як і будь-яка людина повинен бути в першу чергу порядною, відповідальною людиною. Не хочу давати характеристику будь-кому з політиків, бо вони явище – тимчасове. На жаль, сьогодні багато «сильных мира сего» обходять Закон, і як правило успішно. Однозначно, що так не повинно бути і можливо, ми доживемо до тих часів, коли такі речі стануть винятком, а не нормою.

  27. Губернатор відреагував на анонімку чернівчан, які попросили його навести лад з можливою реконструкцією Соборної площі. Неофіційно ж говорять, що таким чином просто хотять переглянути результати конкурсу, який виграла фірма "Стрімко". Цю структуру також пов'язують з вами. Цим самим наятякають, що за реконструкцією Соборки стоять ваші особисті інтереси. Що в цьому всьому правда, а що вигадка?

    М.ФЕДОРУК:

    Правда в тому, що конкурс виграла фірма «Стрімко», все інші маячня.
    Ананонімне звернення взагалі не є зверненням, а його розгляд принаймні є дивним. Хоча абсолютно є зрозумілим, що у війні всі методи хороші. Єдине, що хочу зазначити – якими б не були методи, рано чи пізно за них треба буде відповідати.

  28. Або спростовуйте, або підтверджуйте інформацію про те, що у Вас є нерухомість у Москві, у Лондоні, у Ліссабоні та у Відні. Якщо Ви спростовуєте це, то звідки така інформація? Адже диму без вогню не буває…

    М.ФЕДОРУК:

    Виявляється буває. Хочу Вам по секрету повідомити, що нещодавно я придбав Ейфелеву вежу в Парижі. Якщо будете в Парижі, скажіть, що Ви від мене і для Вас підйом на неї – безкоштовний.

    А якщо серйозно, то я вже неодноразово говорив про те, що всю мою нерухомість за кордоном, яку хтось знайде, я подарую. Людям завжди притаманно видавати бажане за дійсне. Тому я не збираюся спростовувати те, чого нема.

  29. Чим закінчилася та історія з невиконаним судови рішенням по забудові Центральної площі. Вам закидали це як вину під час зняття з посади мера. То що тепер? Нова влада вже виконала те рішення, чи у нас прокуратура вимагає виконувати тількі судові рішення у тих справах, які ображають Харабару? Чого не знімають Михайлішина за те, що не виконав рішення про знесення дерев біля пам'ятника Шевченку?

    М.ФЕДОРУК:

    Це зайвий раз доводить, якими були надуманими і підлими мотиви дострокового припинення моїх повноважень.

  30. Хто у нас окрім Вас може стати міським голово? А хто ні за яких умов і ні за якої влади не повинен стати головою?

    М.ФЕДОРУК:

    Це вирішать чернівчани.

  31. Люди добрі, що то з дорогами робиться? Треба Вас вертати, пане Федоруку. Бо знищуть ці регіонали наше місто

    М.ФЕДОРУК:

    Дороги завжди є і будуть найуразливішим місцем будь-якого керівника міста. Натомість нинішня зима показала всю «професійну» придатність нинішніх керівників. Критикувати легко – працювати важко. Тим більше, коли не заготовлено достатньо піску і солі, не відремонтована техніка та власне не готові до ситуації, коли зима прийшла несподівано у лютому.

  32. Як Ви дивитися на те, щоби до Вашої річниці зняття з посади депутати б проголосували за зняття Михайлішина? Спроба уже була. Тільки випадок його врятував на тій сесії. Далі буде краще…

    М.ФЕДОРУК:

    Це питання до депутатів.

  33. Що краще: бути мером чи народним депутатом?

    Що легше:- бути мером чи народним депутатом?

    Що Ви оберете: Краще чи Легше?

    М.ФЕДОРУК:

    Я не обираю ні те, ні інше. Я обираю бути нормальною людиною.

  34. Чому Ви даєте чат-конференцію цій бандерівській газеті "ЧАС", а не порядним сайтам таким як БУКІНФО, наприклад, чи газеті "Свобода слова"

    М.ФЕДОРУК:

    Для мене всі засоби масової інформації є професійними і рівними. Принаймні я сподіваюсь, що це саме так. Я погодився на пропозицію поспілкуватися з чернівчанами через сайт газети «Час». Не відмовляюсь від інших пропозицій. Вчора, наприклад, був в прямому ефірі ТВА.

  35. я прочитав які питання задають федороку. і не можу поняти наших людей люди які задають йому питаня без мила лізут йому в одно місце. скілько ця людина була мером і нічого не зробила для нашого міста.. а вони йому пишуть борітся с ким треба боротисяю я не розумію. люди будте розумними…

    М.ФЕДОРУК:

    Кожен має право на свою думку.

  36. подкидиш, Не звертайте уваги на ботів-ідіотів. Це провокація

    М.ФЕДОРУК:

    Не звертаємо

  37. Невже ви не розумієте,що час ваш закінчився..вік-підступна річ..ви-сбитий пілот..навіщо вам весь цей піар? Займайтеся онуками..пишіть мемуари..

    М.ФЕДОРУК

    Дозвольте мені самому вирішувати, що мені робити зі своїм власним часом, своїми онуками та своєю родиною.

  38. Досі ніяк не второпаю, як Вам вдавалося стільки разів і стільки років обманювати людей, які Вас вибирали мером? Та той Бажерін, який Вам лизав п"ятки на другий день уже служив регіоналам. А Килінич, продажна людина, відразу переметнулася у ворожий табір. А може вони всі на Вас подібні?..

    М.ФЕДОРУК:

    Я ніколи нікого не обманював. А що стосується тих людей, про яких Ви говорите, то кожен обирає свій шлях.

  39. Ваш екс колега говорить, що ви зумисно просили регіоналів, щоб зняли Вас з мера, оскільки хочете балотуватися до ВРУ. А будучи мером, для Вреховної ради у вас був низький рівень. А зараз вже рейтинг відповідає парламентським перегонам. Чи це так?

    М.ФЕДОРУК:

    Нісенітниці я не коментую.

  40. МИКОЛА ТРОХИМОВИЧ СКАЖІТЬ ЯКІ ПЕРШОЧЕРГОВІ ПИТАННЯ АБО ПРОБЛЕМИ ВИ БУДЕТЕ ВИРІШУВАТИ ДЛЯ НАШОГО МІСА БУДУЧИ ДЕПУТАТОМ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ДЯКУЮ

    М.ФЕДОРУК:

    А я говорив про те, що я йду у депутати Верховної Ради?

  41. Як ви боролись з незаконними новобудовами вашими любими друзями такими як сорбона чи роксолана. Чому ви не зупинили самобуди, чи на то були якісь дуже вагомі причини.

    М.ФЕДОРУК:

    Боролись дуже серйозно. Що стосується Роксолани, то право на життя будівлі, яка закриває костьол «Серце Ісуса», дав суд. Що стосується Сорбони, то моя позиція була і залишається принциповою. Ця будівля не має права на існування в історичній частині міста. Натомість вона існує і працює, але це все вже після позбавлення мене повноважень. Не сумніваюся в тому, що красномовні промови Анатолія Чесанова на сесіях міської ради щодо мого звільнення дали свої позитивні результати, що ми власне і спостерігаємо наразі.

  42. Пане Миколо, Вас журналісти вважали захисником свободи слова на Буковині. І враз окремі з них підписали звернення про те, що Ви ворог преси. А підписалися нібито ті, хто бореться за свободу слова: Чередарик, Китайгородська, Зарайський… Ви маєте що відповісти їм?

    М.ФЕДОРУК:

    Так, маю. Вкотре повторюю, Бог суддя цим людям, але звання журналіста передбачає професіоналізм, чесність, незаангажованість, непідкупність і принаймні людську порядність. Я завжди вважав журналістів людьми, які правдиво і об’єктивно оцінюють події і персоналії. На жаль, декого я переоцінив. Згодом, дехто з них виправдовувався і стверджував, що, буцімто, не знав, що підписував насправді.

  43. Миколо Трохимовичу! Відсторонення Вас від влади стало першим кроком до знищення мсцевого самоврядування на Буковині. Дайте цьому оцінку за підсумками 1-го року знищеного самоврядування і які Ваші прогонози на майбутнє.

    М.ФЕДОРУК:

    Погоджуюсь з автором цього питання. Найбільше, що засмучує в цій ситуації, це не моє звільнення, а насправді знищення місцевого самоврядування, як би пафосно це не звучало. Як сказав один західний дипломат, у Чернівцях був реалізований «пілотний проект» усунення «неугодного» мера. Не хотілося б, аби Чернівці були лідером в цьому питанні, але після нас цей сценарій був втілений в життя в 25 містах України. Краще бути лідерами в інших сферах. Щодо майбутнього місцевого самоврядування, то я завжди був оптимістом, але сьогодні мушу констатувати, що ситуація вкрай загрозлива. І якщо не зміниться на краще ставлення держави до цього питання, то місцеве самоврядування в Україні буде остаточно знищено.

  44. З Днем народження Миколо Трохимовичу. Зичу Вам сил для подальшої боротьби і перемоги над нашими ворогами.

    М.ФЕДОРУК:

    Дякую

  45. Я тут прикинув одне до одного і помітив, що Вас в основному продали чоловіки (Кушнерик, Пазюк, Кулинич, Бешлей та ін.). А жінки стояли на смерть, порядно поводять себе досі (Карімова, Вишневська, Круглецька, Онацька та ін.). Тож хто у Чернівцях є де? І чому жінки стали козаками, а бешлеї з пазюками і килиничами стали дешевими повіями зі стометрівки на резерві?

    М.ФЕДОРУК:

    Я взагалі з великою шаною ставився, ставлюся і буду ставитися до жінок. Слава ЖІНКАМ!

  46. Чи справилимя депутати і секретар з містом за рік без Федорука?

    М.ФЕДОРУК:

    Це також вирішувати чернівчанам.

  47. Велика подяка й низький Вам уклін за те що поборилися (маю надію що й надалі будете боротися) з цією зграєю ненаситних та ненажерливих хапуг, крадіїв, "бізнесменів", якщо їх можна так назвати. Приємно що у нас ще є небайдужі люди які думають не лише про себе – а й про простих громадян !!!

    М.ФЕДОРУК:

    Дякую

  48. Чи правда, що австрійську бруківку з Кобилянської при її реконструкції розпродали, а натомість поставили низькоякісну тернопільського виробника. бо ж і на вигляд вона вирізняється од тої, яка була? І коли так, то чи знали ви про це і що зробили, аби цьому запобігти. Чи це робилося з вашої згоди? Дякую

    М.ФЕДОРУК:

    Неправда.

  49. Пане Миколо! Чи збираєтеся повернутися в активне управлінське або політичне життя? Якщо так, то чи маєте Ви добре продуманий, науково обґрунтований план дій? І чи збираєтесь спиратися в своїй активній діяльності на участь і підтримку однієї з потужних політичних сил України? Наперед кажу, що не повірю, нібито ваш план добре продуманий, якщо збираєтесь обійтись без такої підтримки.

    М.ФЕДОРУК:

    Я живу активним життям. Поживемо – побачимо.

  50. Миколо Трохимовичу, скажіть будьте ласкаві !!! Як так сталося що стільки років біля Вас крутилися чесанов,Сірман,кушнірик,гнилуватий Бешлейчик, продажна гаєвська ітд.

    М.ФЕДОРУК:

    Вони і зараз біля когось крутяться.

  51. Що вам сказав посол Німеччини в Україні, з яким ви зустрілися наприкінці минулого тижня? Повірив обіцянці Папієва, що вибори на Буковині будуть прозорими і чесними? Його не здивувало, що вибори губернатор обіцяє, а мера в Чернівцях вже рік як не було, так і немає?

    М.ФЕДОРУК:

    Здивувало.

  52. Днями Романюк прямо заявив, що йтиме навибори мера. Як ви ставитеся до цього конкурента?

    М.ФЕДОРУК:

    Нормально. Микола Прокопович вже робив спробу стати міським головою в 2002 році. Тоді він набрав десь близько 18%. Тому не розумію, звідки він взяв цифру в 30%? А на вибори мера може йти, хто завгодно, хто відчуває в собі сили і можливість чесно служити рідному місту.

  53. Знаю, що вам не раз пропонували пересісти з мерського крісла у губернаторське. Не жалкуєте, що не погодилися стати головою Чернівецької ОДА? Підтримали б на виборах Януковича і тоді залишилися б на посаді. Або в крайньому випадку перейшли кудись в міністерство. От скільки тушок нормально влаштувалися при новому режимі.

    М.ФЕДОРУК:

    Не жалкую.

  54. Ваше звільнення – це найпідступніший удар від колишніх ваших соратників-депутатів за все ваше життя?

    М.ФЕДОРУК:

    Не знаю, чи найпідступніший, але найпідліший – це точно.

  55. Чим займалися цілий рік? Що робили? Куди їздили? Хто до Вас признавався, а хто на другий бік вулицю перебігав при зустрічі? На останнє запитання спробуйте відповісти конкретно, називючи прізвища . Повірте, вони заслуговують нате, аби народ знав їх поіменно. А Кобевко нехай опублікує їхні фотографії і домашні адреси.

    М.ФЕДОРУК:

    Чим займався, я вже відповідав. Думаю всі прізвища, які Ви хочете почути, добре відомі чернівчанам. Зайвий піар нікому робити не буду, як і щось радити пану Кобевку. Він досвідчений журналіст і сам знає, що робити.

  56. Как Вы смотрите на то, чтобы на годовщину Вашего снятия эти же депутаты снимут Михайлишина? К тому идет

    М.ФЕДОРУК:

    Я вже відповідав на це питання.

  57. От ви, пане Федорук, підтримували усіляко радянський дух у Чернівцях, загравали з освободітєлями, не давали називати вулиці іменами українських героїв, а ці люди кинули вас так само, як і інші. От з Бажеріним вже Михайлішин зараз заграє. Хоча йому то так само допоможе, як вам. Те саме ви робили і для московської церкви. Патріарха Філарета не запросили навіть на сцену, коли він приїхав на 600-річчя. Дозволяли будувати все, що московські батюшки собі хочуть. Руйнувати мур біля собору. І що? Замовив Онуфрій за вас хоч слово перед Папієвим? То для чого було так паплюжити українську ідею? Тепер ви хочете у парламент чи знову стати мером, а для чого? Знову нести радянщину і російщину людям?

    М.ФЕДОРУК:

    Я завжди намагався бути толерантним та поміркованим до будь-якого віросповідання та національності. Я особисто дуже радий тому, що в міській раді була створена топонімічна комісія, яка колегіально вирішувала питання тієї чи іншої вулиці, скверу чи парку. Одного часу почався справжній бум зміни назв, коли іноді досить поверхово, не заглиблюючись в історичні та біографічні дані, вулицям надавались імена людей, щодо правильності прийнятих рішень яких згодом виникли сумніви. Крім того, будь-яке перейменування завжди тягне за собою значні матеріальні витрати. Я погоджуюсь з тим, що деякі вулиці міста сьогодні, безперечно, потребують перейменування. Але до цього питання завжди треба ставитися виважено. Не треба забувати й те, що історичні події з точки зору різних людей сприймаються по – різному і треба завжди дуже делікатно ставитися до думки і позиції тих чи інших городян.

  58. Як ви ставитися до тварин.Чомусь людина забуває що на цьому світі є міцсе тваринам.Як людина відноситься до братів своїх меньших така вона людина.Як влада відноситься до тварин, то що можно вже казати про людей.Я тепер питання по суті чому міська рада віддає в оренду площі міста приватним фірмам для чого тоді міська рада яка сама не може подбати за площями. На турецький площі незаконно ведеться відеоспостереження .Чому приватна фірма веде спостереження за плошею
    Я думала що це право міліції для безпеки громадян а не приватної .Куди дивиться міліція. Сьогодні вони забороняють дітям кататися що буде завтра.Коли ви були мером ви надали ім прово роспоряжатися на Турецький площі якоби під видом прибирання.Поясніть будьласка що це таке.С Повагою до ВАС як до голови міста .Для людей ви залишаетесь мером міста ми вас обирили ми вас і повинні зняти.

    М.ФЕДОРУК:

    В одному цьому питанні порушено безліч проблем і дуже приємно, що чернівчани в переважній більшості – небайдужі люди. Почну з останнього питання.

    Встановлення відеоспостереження на площах і центральних вулицях міста є нагальною необхідністю сьогодні. На жаль, не всі городяни такі свідомі і дбають про красу Чернівців. Кілька разів на площі Турецької криниці молодими людьми знищувався дорого вартісний квітковий годинник, якому не має аналогів в Україні.

    На вулиці Ольги Кобилянської неодноразово псувалась карета – подарунок талановитих самобутніх ковалів місту на 600-літній ювілей. Можна навести ще багато прикладів такого варварського ставлення. Тому виникла нагальна необхідність встановити камери спостереження. До речі, завдяки їм і співпраці з міліцією вдалося затримати зловмисників. На влаштування площі Турецької криниці було витрачено значні кошти.

    Тому, на мою думку, до збереження цієї архітектурної споруди, мають долучатися як і влада, так і громада. Натомість, окремі підлітки вважають катання на скейтбордах по мармурових плитах нормальним явищем. Те саме вони роблять і навколо пам’ятнику Воїнам – визволителям на Соборній площі, що, на мою думку, є неприпустимим.

    Щодо тварин. Погоджуюсь, що це питання в місті й досі не вирішено. В усіх цивілізованих країнах воно на одному з перших місць. Ми свого часу виділили земельну ділянку для створення притулку для тварин та виділили кошти на розробку проектно-кошторисної документації.

    На якій стадії зараз це питання, мені, наразі, не відомо. Повністю погоджуюсь з Вами, що рівень свідомості суспільства залежить від ставлення до тварин. Я теж маю собаку і мені дуже подобається вислів Генріха Гейне: «Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобається мій собака».

  59. Чи вважаєти ви себе причасним до злочину:ВІДСУТНІСТЬ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ ГОРЯЧОЇ ВОДИ? ( при терерішніх цінах на електику).
    На мій погляд на нарах мали б бути ті хто це зробив (голова обл.енерго, голова водоканалу та мер Чернівців.)

    М.ФЕДОРУК:

    Не вважаю. Рішення про припинення централізованого гарячого водопостачання приймалося тодішнім керівництвом області, адже тепломережа була в їх підпорядкуванні. Я був категорично проти цього.

  60. Доброго дня! Чому Ви були проти відкриття МАКДОНАЛЬДСА в Чернівцях??

    М.ФЕДОРУК:

    Був і залишаюсь противником відкриття Макдональдсу в історичній частині міста. Інвестори хотіли відкрити його на Соборній площі.

  61. А чи правда те, що написано було вчора в Часі, що ви знову мер? Що Бешлей, Чесанов та Кедь вже пакують чемодани?

    М.ФЕДОРУК:

    Без коментарів.

  62. Микола Трохимович, влада планує виділити на аеропорт ще 15 мільйонів гривень. Як на вашу думку, чи нен є це банальним відмиванням коштів і скільки за роки вашого мерства у нього вклали грошей

    М.ФЕДОРУК:

    Коштів міського бюджету і інвесторів в аеропорт було вкладено близько 25 мільйонів гривень. Залишилось замінити світлосигнальне обладнання, на яке у нас була пропозиція відомої бельгійської фірми за 1 млн. евро з розстрочкою на 5 років.

  63. Е ні, пане Миколо, Ви нам конкретно відповідайте: Ви знову йтимете на мера чи на народного депутата балатуватиметися? Не хитруйте.

    М.ФЕДОРУК:

    Час розставить все на свої місця.

  64. Тут мій тезко Довганич розродився гаданнями на кавовій гущі. Він пргнозує майбутніх мерів. І Харабару, і Романюка, і Каспрука, і Забродського кладе на мерство. А кого з них Ви б хотіли бачити? Окрім себе, звичайно

    М.ФЕДОРУК:

    Кого оберуть люди. Я – реаліст, а всі інші питання до пана Довганича.

  65. Пане Федорук, може ви того й програли, що запізно почали називати речі своїми іменами? І зараз ви знову трохи крутите. Ну, не хочете казати про майбутні плани, чорт з ним, це ваше право. Але про минуле можете нормально відповісти. Все місто знає, хто такий Зельоний, а ви робите вигляд, що не знаєте, що це Чесанов. Тим часом його звинувачення дуже серйозні про ті місця на Калинці. Скажіть прямо, про ці речі. Продавалит їх комусь за безцінь, а потім перепродували на вторинному ринку. Це те, що у сесійній залі сказав Чесанов, коли вас зняли. І куди йшла різниця. Чому виконком прийняв таке рішення? І чи скасоване воно зараз?

    М.ФЕДОРУК:

    Ні до первинного, ні до вторинного ринку залізних ящиків Калинівського ринку відношення не мав і не маю. До речі, Чесанов очолював комісію по Калинівському ринку – питання до нього.

  66. Хто дозволив серед Соборної площф ставити пивні бари? там нема води, нема туалетів. Там повний ср.ч

    М.ФЕДОРУК:

    Питання до нинішньої міської влади.

  67. Людмила Іванівна, жителька вул. Воробкев :

    Миколо Трофимовичу, ви справді вважаєте, що лише ви є незамінимим на посаді мера Чернівців? І що мешканці Чернівців поголовно лише вас підтримують? Це самообман. Ви перебільшуєте свою значимість. Вже рік, як вас нема в кріслі міського голови, а в Чернівцях нічого надзвичайного не сталося. І перезимували у страшні морози, до речі, прибирали вулиці навіть краще, ніж за вас, і дороги потрохи ремонтують. Може й не краще працюють ніж ви, але й не гірше. вчора дивилася вас по ТВА і в мене склалося не дуже добре враження, якимись ви дуже ображеним хлопчиком виглядаєте. Навіщо це вам?

    М.ФЕДОРУК:

    Не вважав і не вважаю. Ви маєте право на власну думку.

  68. Скажіть прямо чиєї конкуренції на виборах мера остерігаєтеся найбільше – Михайлішина, Романюка чи Харабари?

    М.ФЕДОРУК:

    Я вже давно нікого і нічого не боюсь. Окрім Бога.

  69. Ви тут наговори багато, а я так і не зрозумів чи підете на виборах на мера чи на депутата. ? А може нікуди не підете?

    М.ФЕДОРУК:

    Чого Вас це так хвилює? Ви боїтеся конкуренції?

  70. На це питання ви також не відповіли: Прокоментуйте заяву Папієва, що він нібито виявив розроблений план забудови злітної смуги аеропорту, який обіцяв показати ближче до виборів. З його слів випливає, що ви свідомо дали вказівку розкопати частину смуги, щоб знищити аеропорт і розпродати землю під забудову.

    М.ФЕДОРУК:

    Дивіться уважніше. На це питання я вже відповів.

  71. Вчора на ТВА і сьогодні Ви говорите про те, що хотіли підготувати наступника. у Вас була кандидатура/ Чи часом не каспрук?

    М.ФЕДОРУК:

    Було і є декілька.

  72. На це питання ви також не відповіли: Прокоментуйте заяву Папієва, що він нібито виявив розроблений план забудови злітної смуги аеропорту, який обіцяв показати ближче до виборів. З його слів випливає, що ви свідомо дали вказівку розкопати частину смуги, щоб знищити аеропорт і розпродати землю під забудову.

    М.ФЕДОРУК:

    Дивіться ще уважніше.

  73. Прошу відвовісти по питанну чому приватна фірма веде на турецький площі відеоспостереження за людьми Що в усьому світі рахуеться незаконно.Що в місті немае органів влади, що таким питання займалася приватна фірма і чому місто надає в оренду площі.Чому майже чотири рокі не може закічетися реконструкція турецької площі.Ви на мое попередне питання віповили як дипломат а я хочу почути відповідь мера.

    М.ФЕДОРУК:

    Я вже відповів на це запитання

  74. До речі, ви багато говрите про зрадників, але жодним словом не чіпаєте ляльководів цього процесу. Невже те що з вами зробили було зроблено без згоди Папієва, Бойка, Януковича. Як таке може бути. Що в нас за країна. Оцініть згаданих тут людей.

    М.ФЕДОРУК:

    Історія оцінить.

    Харабара каже, що зловив вас на слові, бо ви казали, що через нього розпалися сім"ї, ну це тоді коли змушували за вас голосувати. Чиї сім"ї ви мали на увазі? Як будете спростовувати і виконувати рішення суду. Прийдете на сесію?

    М.ФЕДОРУК:

    Дайте свої координати, я Вам повідомлю. Це не для всього загалу.

  75. Добрый день ув.Николай Трофимович!События прошедшего года хорошо показали кто есть кто.Может быть ситуация которая сложилась в Вашем городе и стране была н ужна чтобы это четче увидеть.Надеюсь жители города сделали из этого выводы. Жаль только потеряного времени!

    М.ФЕДОРУК:

    Спасибо за Ваше мнение

  76. Да я підтримую ваше запитання до мера.Чернівці европейське місто.Прикро коли роздають плоші в оренду.Посягнули на святе.

    М.ФЕДОРУК:

    Дякую за розуміння

  77. Якби люди хотіли з Вами зустрітися чи по телефону поговорити, де Вас знайти і за яким номером дзвонити?

    М.ФЕДОРУК:

    Тримайте зв’язок через Петра

  78. З того як ви старанно тричі уникли відповіді на питання про план роздерибанити землю під аеропортом роблю висновок, що у папієва таки є відповідне креслення цього вашого плану. Це той гачок, за який він вас тримає?

    М.ФЕДОРУК:

    Це Ваша уява. А всі гачки зберігаю для риболовлі.

  79. …нагадайте-но за чиїм розпорядженням відмінені аукціони на Калинці, що завдало збитків комунальному підприємству та міському бюджету на десятки млн. гривень?

  80. Повертайтеся швидше. Ми вже попробувало, як воно жити без Федорука. Виявилося, що не краще. Зате з вами прогнозованіше.

  81. Шановний Микола Трохимович, по приїзду в Чернівці Президента України 27.09.2011 року прповодилися ремонтні роботи на вул. Руська м. Чернівці, до сьогодні за роботу розрахунку немає, лише обіцянки. Чи допоможети Ви в вирішенні цього питання? З поверненням Вас, наперед вдячний.

  82. …чому за часів Вашого мерства не будували КНС в мікрорайоні "Рогізна"? …неочищені стоки скидалися до річки Потіт, котра впадає в Прут… і тільки після Вашого звільнення розпочаті будівельні роботи, котрі вже зараз виконані на більш як 50%?

  83. Ви почали відповідати дуже стисло. Так, ні, Бог розсудить. Люди від Вас чекають конкретики, хоча б по деяких особах. Чи отримав наприклад Редько за вашого керівництва земельну ділянку, на яких підставах? Чи мав Чинуш, який називав Вас татом певні пільги в своєму бізнесі?

  84. Пане Миколо Трохимовичу, з ваших чисельних коментарів в пресі видко, що Ви в глибині душі хочете повернутися в крісло голови Чернівців і навіть переконані, що так і відбудеться. Але в той самий час весь час кажете, що дбаєте лише про Чернівці і чернівчан. Уявіть собі, що ви раптом повернулися мером, і яка від цього буде користь Чернівцям? З новою цією владою ви не зможете працювати, гроші вам ніхто не дасть на місто. То в мене є питання – яка від цього буде користь нам, жителям Чернівців? Може вже хай краще на мера йде Забродський? Якщо не помиляюсь, він на минулих виборах зайняв друге місце після вас. І якщо помітили, в місті з'явилися його бікборди, то певно намір йти в мери у нього є. ваша думка. Дякую.

  85. Якби ви були трохи вимогливішими до деяких своїх підлеглих, якби Ви не створювали імідж порядного чиновника Василю Гуралю, який насправді дуже нечесний і непорядний, ворюга,то може і на вас би сьогодні так не кидались люди. Бо короля робить світа. А й справді скільки землі і квартир ви пораздавали ментам і прокурорам, суддям і так далі.І що за це маєте? Хоча б вдячність, не кажучи вже про їхні дії відповідно закону.

  86. Я сколько хожу по площади и не знала что кто то меня там снимает на камеру.Прокоментируйте разве это законно.Вы же должны знать.

  87. Мой ребенок на Турецкой площади играеться и ходит мимо в щколу.Ви давали розрешение на кафе.Скажите детям кататься нельзя они ломают плити вы сказали.А кафе на площяди турецкой можно с пьяними и матом .Так где же мораль.Мы за детей или за кафе с пьяними что пройти невозможно

    Полностью согласна пьяные на плошяди и маленькие дети .Мы ходили жаловались в мерию в прошлом и позапрошлом году по поводу кафе на турецкой даже пройти невозможно прямо на проходе площяди кафе с пьними и соответственно с матом .Никакой не было реакции с вашей стороны вы все обещяли розобраться только на словах.

  88. Часівці, готуйте наступну веб-конференцію з Михайлішиним.

  89. на вашу думку е непропустимим коли діти катаються на скітбордах на мармурових плитах чи просто на плитах .Ви показали своє ставлення до дітей. Кафе на площі можно ,кататися непропустимо.Якщо це настоящий мармур йому нічого не буде тратуарна плитка в місті стояла століття і по ні ,не тількі каталися діти а їздили коні і нічого.Але таке качество плитки яке зараз ставлять що коли закінчять класти плитку вона вже непригодна для експлуатаціі.Ви не забороняйти дітям кататися а кладіть хорошу плитку яка витримає дітей.Ви знаете про що я кажу бо ви були мером багато років.

  90. Я прочитала уважно всі запитання і відповідї іі зрозуміла як ви далеко від простого народу. вам багато задавали питання колуарного характу хто є хто.як сплетні грязна політика .Я вам задала конкретне питання про турецьку площу про відеоспостереження про права людини про оренде плоші і не отримала контретної відповіді на запитання громадського характеру . Я за вас голосувала завжди дякую газеті час за цю конференцію.Більше за вас пане мер я голосувати не буду.

  91. На жодне питання Федорук не відповідає конкретно. Так для чого нам такий неконкретний мер. Не дає відповіді на конкретні питання значить боїться відповідальності, боїться відстоювати те, що необхідно, боїться когось образити, зачепити. Не відповідає конкретно – значить не поважає, того хто ставить питання, не поважає чернівчан.

  92. А Федорук ніколи й нікого не поважав, окрім себе: НАРЦИС

Comments are closed.