Конференція з народним депутатом України Віктором Королем

Конференція з народним депутатом України Віктором Королем

Христос Воскрес!

Вітаю читачів газети «Час»! Готовий відповідати на всі Ваші запитання. Одразу хочу наголосити, що повністю підтримую пропозицію одного з читачів сайту Руслана Семенюка з Рощі, котрий окрім поставлених ним запитань запропонував відповідати на запитання щиро та без сарказму, незважаючи на анонімність їх авторів.

Віктор Король

Щиро вдячний читачам за запитання. Отримав велике задоволення від спілкування з Вами.

Окрема подяка газеті \”Час\” за організацію прес-конференції.

Користуючись нагодою, хочу привітати всіх з травневими святами! Бажаю Вам всіх благ!

Віктор Король

peredplata

52 thoughts on “Конференція з народним депутатом України Віктором Королем

  1. Пане Король! Сидіть вже на пенсії (чи вона у Вас така маленька як у мене і не вистачає на хліб?) і не ходіть більше у владу, ви вже там були і, що з Вами, що без Вас – толк один! Дайте молодим вже щось робити!

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Відносно моєї пенсії хочу Вас особисто та інших проінформувати, що на пенсію я вийшов на другий місяць після обрання президентом Віктора Андрійовича Ющенка. Таким чином я, дотримуючись своїх принципів і переконань, будучи вже на той час генерал-лейтенантом міліції, щоб не мати спокуси випрошувати у президента чергових генеральських зірок та звань за потрібні йому голосування в парламенті. Бо твердо переконаний, що військові міліцейські звання потрібно отримувати в «окопах», на службі, а не в депутатських кріслах, що, на жаль, має місце.

    Тепер ж відносно пенсії та її розміру, що найбільше Вас цікавить. Пенсію я отримав міліцейську, котра складає 16 тисяч гривень, а не депутатську, яка значно вище. До відома, хочу сказати, що деякі посадовці, виходячи з інформації ЗМІ, мають пенсії від 40 до 60 тисяч гривень на місяць.

    Я вважаю, що в мене дуже висока пенсія і, виходячи з цього, відчуваю потребу бути корисним та допомагати людям наскільки є в моїй змозі.

    Завжди притримувався принципу, що приблизно такий рівень пенсійного забезпечення повинен бути у більшості населення України.

    Відносно ж мого бажання повернутися в велику політику. Останні п’ять років я спостерігав за спробами молодих політиків вплинути на політичну ситуацію в державі і зрозумів, що я і моїм однодумцям потрібно не стояти на узбіччі політики, а допомагати молоді в розбудові України.

  2. от Москаль розповідає про контрабанду, порушення місцевої влади. а що ви скажете? що на і хто на Буковині золоті гори має за контрабанду і корупцію?

    і що конкретно (по пунктам, адресно) зробили для Чернівців?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Взагалі, я підтримую прагнення людей побороти корупцію і контрабанду. Але хочу, щоб це робилося професійно, грамотно і не за рахунок простих людей.

    Посадові особи, які допускають подібні дії, повинні нести максимальну відповідальність згідно діючого законодавства.

    Відповідь ж на Ваше запитання щодо того, «хто на Буковині золоті гори має за контрабанду і корупцію», має дати прокуратура.

    Останнє Ваше запитання, я так розумію, стосується моєї депутатської діяльності. Із загалу, можу виділити наступне:

    – Це підтримка освітньої галузі. Зокрема, завершення будівництва прекрасної школи №31 по вул. Хотинській, відбудова після пожежі школи в селі Магала і виготовлення проектної документації для будівництва нової школи,, комп’ютеризація класів в окремих школах міста та виділення комп’ютерів в усіх школи міста Чернівці. Це також сприяння отримання коштів на реставрацію резиденції митрополитів (приміщення Чернівецького національного університету), присвоєння Буковинському медінституту звання медуніверситету. В період мого депутатства щорічно за спонсорські кошти відправлялися групи з 40 дітей зі шкіл-інтернатів на оздоровлення до держави Ізраїль.

    – Це підтримка медичної галузі. За моєї ініціативи та підтримки розпочали розбудову обласної дитячої лікарні по вул. Буковинській. Завдяки домовленостям з представниками австрійського уряду вдалося залучити матеріальну допомогу і політичну підтримку в цьому напрямку.

    – Коли трапилась біда в Чернівцях з мешканцями вщент зруйнованих будинків по вул. Кобилянській та вул. Шевченка, мені особисто вдалося переконати уряд виділити з державного бюджету на їх відновлення декілька мільйонів гривень.

    – За моєї підтримки Чернівецький аеропорт в свої не найлегші часи отримав статус міжнародного, чим і вдалося його зберегти від знищення.

    – На добудову другої гілки газопроводу до міста Чернівці за мого сприяння було виділено 1 мільйон гривень.

    – Залучення коштів на будівництво нового моста через ріку Прут поблизу Дріжджзаводу по вул. Гагаріна.

    – Відгукнувшись на пропозицію місцевих підприємців про підтримку деревообробної та легкої промисловості області, нам вдалося через парламент і уряд провести ряд постанов, завдяки яким підприємства цієї галузі на Буковині в порядку виключення були звільнені від сплати податків протягом кількох років. Цим самим збереглись робочі місця і не було знищено легку та деревообробну промисловість Буковини.

    – Підготував постанову про виділення коштів на відзначення 600-річчя Чернівців в розмірі 150 мільйонів гривень, яку підтримали депутати Верховної Ради та уряд.

    Це не повний перелік того, що зроблено за час депутатства.

  3. А якщо захочуть йти на вибори генерали Москаль і Харабара, що нам, бідним євреям робити? За кого голосувати?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Я можу тільки поспівчувати «чернівецьким євреям», що в них такий малий вибір.

  4. Скільки , за останні п"ять років, було Ваших виступів по місцевому телебаченню та публікацій в пресі , та які актуальні питання в них обговорювались ?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    За останні майже п’ять років я трохи відійшов від публічної політики, свідомо надав можливість молодим політикам висловити свої погляди, думки, тому виступав тільки з професійних питань щодо реформування правоохоронної системи і з конкретних питань на громадських слуханнях у Верховній Раді.

  5. Ви були депутатом від Нашої України. А тепер список далеко від вас? Чи можите стати ще раз депутатом на кілька днів?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Я не був, а є членом партії «Наша Україна». Депутатом можу стати після того, як всі куми та племінники тих, хто формував список, потраплять у парламент. А це ще три-чотири людини. Щодо входження зараз до парламенту члена фракції «Наша Україна» пана Ланового, то, сподіваюсь, цей фаховий, грамотний та принциповий депутат принесе користь державі.

  6. Пане Король! Невже Ви думаєте, що хтось повірить у Ваші благії наміри щодо депутатства, якщо підете на вибори?! Ліпше би допомогли комусь справді порядному стати депутатом. Але ж слабо!!!!

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Пан nordik, назвіть конкретні прізвища, може я й підтримаю.

  7. Це правда, що Вас підтримує міністр Петро Порошенко?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    В добрих справах ми завжди підтримували один одного. Сподіваюсь, що так буде й надалі.

  8. Ви 2 раза були у Раді. Влаштували всоїх дітей,родини їх підняли, а тепер уже потрібно молодшим генералам своїх дітей влаштовувати. Нам рабам тяжко всіх вас утримувати! Відпочивайте на цій мізерній пенсії…

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    По-перше, не два рази, а три. Склав повноваження народного депутата за власним бажанням у зв’язку з принциповими розбіжностями з політикою тодішнього президента та прем’єр-міністра України.

  9. Ваня пишется с БОЛЬШОЙ Буквы. Правильно указал на пенсию генерала Короля .Рабов в Черновцах нет Всех предпринимателей не надо оскарблять. Народ у нас свободный и вольный очень умный и предприимчевый только на Калиновский едут со всего света даже румыны молдоване отовариваются иди назови их ВАНЯ рабами быстро схлопочеь. Вопроса не прозвучало. Хочет Ваня где-то своих детей пристроить. Надо не пристраивать а думать обизнесе быть более целенаправленным и будет порядок.До следующих комент.

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Поділяю Вашу думку.

  10. Уважаемый Виктор Николаевич. Шевченковский районный суд посадил на 5 лет Вашего коллегу милиционера за преступление которое он не совершал. Все Черновцы знают кто его посадил и кому он мешал.5 лет дают за непреднамеренное убийство а тут за кражу виртуального автомобиля у Румына. Ни Румына никогда небыло На Украине Ни автомобиль завод не выпускал все надутое и вымышленное.Вопрос-Как народный депутат Украины может разобраться кто прав кто виноват. Мы хотим от Вас услышать ответ как от Депутата- Генераа милиции- Житиля Черновцов- ЧЕЛОВЕКА ?

    Извите за ошибку в звании ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТЕНАНТ

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Считаю, что в случаи, если имеются сомнения в виновности кого бы то ни было, и в частности Гнапа, нельзя оставаться в стороне. Будь я депутатом, я бы поднял этот вопрос в соответствующем комитете Верховного Совета и добился бы объективного и всестороннего расследования и в Генеральной прокуратуре, и в Верховном Суде. Надеюсь, что так оно и будет. И правда восторжествует.

  11. Перебуваючи на посадах ви не спромоглися допомогти бодай декільком порядним оперативникам в просуванні по службі,окрім аморального та дебілуватого Василова..Донецькі своїх не кидають,а ви навіть собі тили не забезпечили..ви стали чужим для переважної більшості виборців..Погодьтеся,що ви сбитий льотчик,не намагайтеся просунутись знов у владу..час грає вже не на вашу користь..Повірте,в свій час до вас була довіра та великі сподівання,але..час змарнований..працювали ви тільки на себе та піар..жалкуємо,що непогана людина..так нічого і не допомогла ні міліції,ні громаді..Після вас ..пустота..

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Я завжди діяв і буду діяти за принципом не виділяти окремо людину і за рахунок інших надавати їй перевагу.

    Свого часу я працював начальником Ленінського райвідділу УМВС в м. Чернівці. Нам вдалося створити такий колектив працівників міліції, з середовища якого вийшло п’ять генералів, три депутати Верховної Ради, два заступника міністра внутрішніх справ України. Багато порядних офіцерів, які в подальшому обіймали керівні посади по всій Україні.

    Я вважаю, що був не тільки офіційним керівником цього колективу, а й неформальним їхнім лідером. Ми багато зробили. Забезпечили особовий склад житлом. Сім’ї працівників райвідділу отримали близько сотні квартир. Жоден працівник міліції за час мого керівництва не був притягнутий до кримінальної відповідальності. На той час, на моє переконання, такого позитивного прикладу не було ні в одному райвідділку міліції по всій України.

    Я не думаю, що це є, за Вашими словами, «пустота». Крім того, я не буду перераховувати, що мною зроблено для людей, для держави під час мого перебування на інших посадах в Україні.

  12. Чому всі Закони вироблені ВР Украïни так поґано виконуються та так моцно відрізняються від законів краін ЕС. Чому Украіна нє входить до ЕС і чому ЖОДЕН сьоґодєнний політік нє дбае о ВИБОРЦЯХ?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Відносно політиків, можу категорично заявити, що вони себе ведуть таким чином, тому що не відчувають відповідальності за свої обіцянки перед виборцями.

    Виборці дуже легко їм це пробачають і на наступних виборах наступають на ті самі граблі.

    Що ж стосується вступу до ЄС, то, на жаль, цього ще не бажають всі громадяни України. В іншому випадку, політикам і уряду не вдавалося б так довго триматися на своїх посадах.

  13. Христос Воскрес!
    У Біблії є такі слова Ісуса Христа: "Страждання зазнаєте в світі, – але будьте відважні: Я світ переміг!"
    Питання до Вас, пане Вікторе: як Ви збираєтесь перемагати корупцію, якщо до цього часу не могли її перемогти, не могли нічого змінити? Грощі і посада Вам не допоможуть.

    Друге питанння про ващі погляди.
    Дивився я на Вашу космограму. Хоч Ви народилися під знаком Риб, але у вашій космограмі є багато планет у стихії Вогню, а це свідчить про активність, жорсткість характеру, до речі, це також видно з психологічної точки зору, бо люди, які працюють у міліції мають бути більш твердими, більш дисциплінованими. Я навіть читав у Вашій біографії, що у Вашому житті був епізод коли Ви жалкували, що у нашій державі відмінили смертну кару. Питання: чи ни вважаєте Ви, що було справедливо до всіх політиків у Верховну Раду пустити Андреса Брейвіка з автоматом?

    Третє питання про вибори. Я не бачу з астрологічної точки зору сприяння для Вас у цьому році. З якою мeтою Ви ідете на вибори?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Відповідь на перше запитання.

    Я не розглядаю корупцію, як учасницю змагань, яку комусь потрібно перемагати. Корупція – це соціальне явище, яке ми можемо подолати всі разом. Я дійсно не зміг переконати президента Ющенка у терміновій необхідності створення Національного бюро розслідувань – незалежного органу з протидії корупції серед вищого ешелону влади. Спочатку президент погодився на це, але потім духу не вистачило. Підтвердженням моїх слів є відповідні документи. Я був автором закону «Про протидію корупції», який з ініціативи тодішнього депутата Верховної Ради соціаліста Волги з надуманих мотивів не був прийнятий парламентом, як, за його словами такий, який не потрібний нашому суспільству. Доля пана Волги Вам знайома.

    Відповідь на друге запитання.

    Відносно смертної кари, то, дійсно, такий факт був і це стосувалось серійного вбивці Онопрієнка, який позбавив життя більше 50 людей, в тому числі безвинних немовлят та жінок.

    А щодо політиків, то вони мають нести політичну відповідальність перед виборцями.

    Відповідь на третє запитання.

    А хто сказав, що я йду на вибори? В будь-якому разі, якщо так станеться, то у мене мета одна – реально і дієво продовжувати відстоювати інтереси буковинців, чернівчан у Верховній Раді.

  14. Yes,
    Yes,
    Yes,
    Yes,
    Yes,
    Не дай Боже голосувати за цього бандюка!!!Це людина яко не має морального права представляти простих людей в Верховній Раді!

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Незрозуміло, кого Ви маєте на увазі? Підтримую – за «бандюків» голосувати ні в якому разі не можна.

  15. Пане Король, залиште нас у спокої з вашим бажанням йти у Верховну Раду. Ви на йоту нічого не зробили для чернівчан, крім як для своєї родини та "іванківського цигана". То ж знищуйте з ним і далі готель "Буковина", продовжуйте "перетворювати" туристичний район Цецино на суцільні генделики, бари, ресторани, забігайлівки.

    Скажіть будь-ласка розмір своєї пенсії. Дякую.

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Щодо готелю «Буковина», то він зі звичайного «совкового», перетворився на чотирьохзірковий готель європейського типу, який став візитівкою Чернівців.

    Хотів би нагадати історію з готелем. Колишній мер міста Чернівці запропонував викупити готель за 5 мільйонів доларів, що і було зроблено власниками. Гроші були перераховані на рахунки міської ради, і керівник міста публічно пообіцяв їх використати на ремонт доріг міста.

    Готель «Буковина» та прилегла до нього територія наразі є прикрасою міста, а доріг як не було, так і немає.

    Про розмір пенсії я вже говорив.

  16. Хотілось по-більше дізнатися про токара машинобудівельного заводу: Де народився ? Комунист? ким були батьки? чим займався останні три роки?Чому здав мандат депутата Верховноі Ради? Тільки правду.

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Народився я в Чернівцях. Мати – чернівчанка, а батько уродженець Києва. На жаль, в живих вже немає. Поховані на кладовищі у місті Чернівці.

    На решту запитань відповідь вже дав вище.

  17. Шановний Віктор Миколайович, дозвольте Вас запитати щодо ваших стосунків і відношення у партії "Фронт змін". Ми знаємо, що свою кар'єру Арсеній Яценюк починав з вашої легкої руки, ви завжди підтримували його у всьому та пропхали його до Києва. Зараз же він не тільки зрадив своїх виборців, а й однопартійців, оскільки він не знає як діяти далі: примкнути до "Партії регіонів" або "БЮТ".
    Скажіть, будь ласка, Своє відношення до пана Яценюка?

    Віктор Миколайович,запрошуємо Вас, від мене особисто та групи студентів Чернівецького університету, відвідати наш вищий учбовий заклад та розповісти нам про політичну ситуацію в державі, яка є нестабільною, а також про ваше відношення до нового Карно-процесуального кодексу України як людини як депутата Верховної Ради тому що про карно-процесуальний кодекс є дуже багатто різних думок на Україні. Якщо Ви не зможете приїхати до нас, то розкажіть про це будь-ласка на вашому форумі. З дуже великою повагою до Вас студенти 4-го курсу (всього 43 підписи) Чернівецького університету.

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Політична сила, про яку Ви ведете мову, є відносно молодою і перспективною. Все залежить від реального втілення їх гасел та програм. Арсеній є нашим земляком, і я йому щиро бажаю, як молодому політику, реалізувати себе на благо Україні і не забути про рідну Буковину.

    Я завжди підтримував і буду підтримувати молодих та талановитих людей. Тим більше наших земляків.

    Що ж стосується запрошення. То я його із задоволенням приймаю. І готовий в будь-який зручний для Вас час завітати до Вашого навчального закладу. Задля узгодження часу і місця зустрічі, звертайтесь до редакції газети "Час".

    Що ж стосується нового Кримінально-процесуального кодексу, можу Вам повідомити, що він ще знаходиться в профільному комітеті Верховної Ради і ще не направлений Президенту на підпис.

  18. Невже ви думаєте, що люди настільки наївні, що знову за вас будуть голосувати?

    І друге. Кому ви потрібні?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Петре, не розписуйтесь за всіх людей. Це їх воля і вибір.

    Самі голосуйте, як підказує Вам розум і серце.

  19. Вмктор Николаевич! С Большим Уважением наша партия относится к Вам во всех пониманиях. Приглашаем Вас в нашы ряды которые множаться каждый день. Нас поддерживают и Восток и Запад и Коммунисты и Бендеровцы понимают у власти реальные люди заботящиеся не только о себе и своем благосостоянии . Главные приоритеты не люди для нас а мы для Людей и Все это понимают.Вливайтесь в наши ряды.Строим Обучаем Возрождаем экономику Внедряем новые Технологии. Вопрос-Ваше отношение к Уголовным делам Ю.В. Тимошенко имеет ли она лично по Вашему мнению прямое или косвенное отношение к убийству Щербаня ? При благосостоянии Ю.В.Т. имеют-ли место уплаты налогов с украинских предприятий и офорных ? С Уважением П.Р.

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Как бывший первый заместитель председателя Государственной налоговой администрации – начальник налоговой милиции ГНА, о ситуации с отклонением от уплаты налогов знаю не из газет. Пребывая на должности замминистра внутренних дел – начальника криминальной милиции Украины, о причастности кого-либо к убийству Щербаня тоже знаю не из СМИ.

    Но в сложившейся ситуации с Тимошенко, как генерал, как гражданин, считаю для себя непорядочным что-либо комментировать. Предоставляю право уполномоченным правоохранительным органам довести до конца все обвинения в ее сторону, дождаться решения суда, а уже потом их комментировать. Тем более, она объективно лишена возможности защиты.

    А в отношении роли и места П.Р., покажут результаты выборов.

  20. В останні місяці у Чернівцях щось незрозуміле діється То контрабандисти жити не дають, то бандити повністю розперезалися. Вже серед білого дня один одному дорогі авта палять. Це що, переділ території, сфер впливу? Чи може донецькі вже наступають по всіх фронтах? Що робити і хто винен?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Поділяю Вашу турботу відносно стану злочинності в місті. Але переконаний, що це не найгірша ситуація в Україні.

    Що робити? Не бути байдужими. І давати протидію злочинцям.

  21. Віктор Миколайович! Не зважайте на коментарі ображених долею людей. У Чернівцях вас пам'ятають і поважають, бо ви один із небагатьох депутатів, хто працював для людей, а не на свою кишеню. Хоча, порівняно з 2002-м роком вам буде нелегко пройти, оскільки сьогодні люди реагують на пайки і біг-морди.

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Дякую за підтримку і оцінку моєї діяльності.
    Сподіваюсь, що не всі чернівчани купуються за гречку.

  22. Віктор Миколайович! Звертаються до Вас буковинська армія заробітчан, які вимушені зараз покинути свої домівки та сім'ї та працювати на чужбині не тільки заради того, щоб прогодувати своїх батьків та дітей, а й заради великої нашої країни, держави, республіки, Незалежної України. Ми є високоінтелектуальною армією людей, які мають різну освіту, від середньої до вищої, і працюємо не тільки посудомийками та молярами, а на самих різних посадах, як в приватних так і державних структурах. При отриманні своїх заробітних плат, ми також в цих країнах сплачуємо податки та працюємо легально і переводимо кошти на Україну не тільки для того, щоб утримати свої родини, а й для того, щоб гривня була стабільна та з нею рахувалися, як з євро та доларами. За 2011 рік заробітчани перевели в Україну 7 мільярдів євро на свої банківські рахунки в Україну. Хоча ми добре знаємо як треба ховати гроші на рахунках інших держав, де нас ніхто не спіитає звідки вони взялися.
    Запитання: чому кабінет Міністрів з головою Миколою Яновичем Азаровим бачуть в джрелах надходжень можливісь отримати надходження до бюджету у виді податків?
    Друге запитання: чому українські банки, які отримують ці гроші, за перевід 1 мільйона євро в офшорну зону банки беруть 40 євро, а коли ми переводимо свої кровні кошти на Україну з нас беруть 5 %?
    Третє запитання: якщо вони хочуть втратити 3 мільйона голосів заробітчан, то ми проголосуємо за кого-небудь тільки не за П. Р., а гроші як перевести крізь границю без податків ми знайдемо.
    Дякуємо, до побачення.

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Буковинські заробітчани – це особлива каста буковинців. Це люди, які впевнені в собі, незважаючи на негативні умови, які були створені в Україні. Вони знайшли в собі сили поїхати за кордон, заробляти гроші і дбати про Україну. На жаль, уряд не бачить в цих людях резерву майбутнього України. Адже, навчившись працювати в нерівних умовах з місцевими мешканцями в Європі, вони повинні, повернувшись в Україну, створити основу середнього класу населення, яке буде формувати стан економічної і політичної України. Вони вже загартовані від політичного і економічного екстремізму урядовців.

    На мою думку, гроші від емігрантів треба перераховувати в Україну без знімання відсотків, а тим більше накладання на них податків. Бо ці гроші годують дітей та пенсіонерів України, підтримують стабільність гривні. Ці гроші повинні перераховуватися з-за кордону через державний банк на зазначених умовах. А банки, які грабують людей, повинні бути покарані. Вдячний за таке злободенне запитання.

  23. У нас депутати зробили злочинні дії: вони зняли мера, якого вибрав народ. Мер виграв суди. Депутати зі своїми керівниками та ідеологами від партії регіонів повтікали. Хто покарає злочинців? Чому столична влада не реагує на дії місцевих держиморд? Які ваші дії будуть щодо цих людей?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Хочу наголосити, що я не є депутатом Верховної Ради і можу тільки, як громадянин, обурюватися Вашою інформацією щодо можливого порушення Конституції з боку депутатського корпусу. Цьому питанню відповідну оцінку повинні дати компетентні органи.

  24. Митница давно крапка спотикання. Нше місто прикордоние і населенню приходиться відчути на собі всі беззаконня митніків при перетині кордону. Ви в особі депутата В.Р.У. можете нас захистити від беззаконних дій митниці ?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Вкотре наголошую, що я вже як п’ять років не депутат. Щодо питання з митницею, то треба наводити порядок не тільки в ній, а й в інших державних установах.

  25. Вітаю. Чому б Ви не стали нендиром Калинівського ринку. Тим більше, що це Ваше дитя.Признайтесь скільки Ваша родина має там жабок?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Я дійсно не стояв осторонь, коли виникла проблема у Чернівцях зі скороченням робочих місць в зв’язку зі знищенням підприємств. Слава Богу, що тодішній голова Чернівецької міської ради пан Каспрук (світла йому пам'ять) виявився людиною далекоглядною і запропонував ліквідувати всі розкидані по місту Чернівці базари і створити єдиний цивілізований ринок, на якому були забезпечені робочими місцями вчителі, інженери, лікарі, які були викинуті на вулицю. І ті, завдяки торгівлі, мали змогу прогодувати свої сім’ї.

    Будучи начальником служби боротьби з економічними злочинами УМВС в Чернівецькій області, та зважаючи на те, що підприємцям на ринку потрібен був захист від бандитів, рекетирів (в 90-і це було розповсюджене явище), ми створили на території ринку міліцейське відділення, яке на себе взяло під захист підприємців ринку. І ми цей захист забезпечили. Завдяки цьому ринок перетворився на найбільший в Західній Україні. За товарами до Чернівців приїжджали мешканці не тільки України, але й Молдови, Румунії, Польщі. Таким чином збільшувались надходження до бюджету міста. І це правда.

    Бажання ж мати на Калинівському ринку якусь власність в мене не виникало. На жаль, я і моя родина там нічим не володіємо.

  26. Віктор Миколайович, добре знаємо, що ви маєте гарні стосунки з усіма партіями України, в тому числі з "Партія Регіонів", "Фронт змін", ВО "Свобода", "БЮТ", "Удар" В. Кличка, "Комуністи", "Соціалісти" коротше усі партії України. А також, що Ви стояли у витоків "Партії Регіонів", що Вас дуже поважає Дмитро Фірташ, Васадзе, Суркіси. Питаннячко: чому ви ніколи не хчу бути дійсним лілером та прийти до влади на списах перемоги своєї рідної партиї, яку ви очолите – "Нашої України"? Дуже сподіваємось на відповідь у вашій чат-конференції.

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    В мене ніколи не було амбіцій стати лідером якоїсь партії. Я добре знаю своє місце в цьому житті. Я людина команди.

  27. Пане Король, чи ви одобрюєте бунт продажних депутатів у Чернівцях? Якщо вас виберуть депутатом чи допоможите провести вибори у місті? У нас ці регіонали знахабніли. На вибори бояться йти і ве другий рік нема у місті голови.

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Чернівці – це європейське місто. І мені сумно, що таке гарне місто не має обраного чернівчанами мера, який би гідно представляв їх інтереси. Якби від мене залежало вирішення цього питання, то вибори голови Чернівецької міської ради відбулись би вже. На яких одночасно була б дана оцінка і депутатам.

  28. Виктор Николаевич Вы заканчивали Академию В столице СССР Москве послужной список от рядового в спортроте г. Львов токарь на заводе милиционер всех эпостасий уголовный розыск борьба с экономическими преступления высшие должности в МВД Генерал милиции стояли у истоков налоговой милиции депутат ВР если все перечислять не хватит интернета. Предложили и длительное время работали над созданием Национального Бюро Расследований. Где оно ? Почему до сих пор много говорят но НБР так и не работает? Власти боятся? Спасибо.

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    По моему твердому убеждению, создание Национального бюро расследований по борьбе с коррупцией в высших эшелонах власти возможно только в том случаи, если будет политическая воля президента Украины реализованная не позже десяти дней после инаугурации. Иначе его окружение сделать этого ему не даст никогда.

  29. У нас землю крадуть. Починав красти Павлюк, продовжив красти Федорук і Михалішин. Якщо ви допоможите нам відділити Садгору від Чернівців, то будемо за вас голосувати. Якщо ні, то й ні. Чи може ви також за те, аби місто у нас землю забирало і нічого натомість не віддавало?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Відділитись – не проблема. До кого ж приєднатись – от це питання. Щодо , за Вашими словами, «розбазарення» землі посадовцями Павлюком, Федоруком, Михайлішиним, то назвіть конкретні факти порушень.

  30. Ваш колега генерал Москаль викрив кримінальні схеми контрабанди на Чернівецькій митниці. Йому було важко побороти негідників, які задіяні у схемах: владу, правоохоронні органи, прокуратуру, СБУ… Чому ви не допомогаєте генералу Москалю? Тільки не кажіть, що він допомоги не потребує..

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    В цілому підтримуючи заходи по боротьбі з контрабандою, з ухиленням від сплати податків тощо, хотів би, щоб це робилось не за рахунок пересічних громадян та погіршення їх й так злиденного матеріального становища, а дійсно, щоб скеровувалось на викриття кримінальних схем відмивання грошей, контрабанди тими, хто є основними злочинцями, хто організував ці схеми на рівні держави, хто відмиває мільярди в офшорних зонах, незважаючи на їх високі посади і великі гроші.

    Для цього треба мати сміливість, розум, професіоналізм і не переслідувати популістські цілі. І робити це завжди, а не перед виборами.

  31. У нас донецькі почали обкладати податями. Кажуть влада і партія регіонів їм добро дала. Харабара їм допомогає. Чи зможете нас захистити від розгулу криміналу?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Я розумію ситуацію і співчуваю Вам. Але сподіваюсь, що Ви не будете простими спостерігачами в боротьбі з цим лихом. Тоді разом ми це подолаємо. Відносно Харабари, наведіть конкретні приклади.

  32. Які у Вас стосунки з Борісовим, з Фірташем і з Петром Порошенком? Чи будуть ці люди Вас підтримувати на виборах до Верховної Ради?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Ви в купу звели всіх їх, а я навіть не знаю, які стосунки у них між собою.

    Про Порошенка я вже сказав. Борісова не знаю зовсім. З Фірташем особисто не знайомий.

    Якщо йтиму на вибори, то більше покладатиму надії на підтримку простих чернівчан, а не зазначених Вами осіб.

  33. love За довгій час роботи в міліціі дослужились до звання Генерал-лейтенанта-працював заступником голови комітету по боротьбі з організованною злочинністю В.Р. Украіни. Які реформи потрібні для миліціі для того щоб відношення людей було не як до ментів чи мусорів а як до спивробітників правохороних органів без яких не існує жодна краіна в світі ?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Вважаю, що справа не в формальних реформах, а в моральності працівників правоохоронних органів.

    На мій погляд, потрібно виконати просте правило – щоб співробітник міліції був слугою свого народу, а не навпаки. Щоб працівники міліції не мирилися з несправедливістю, захищали людей і не вагались віддати своє життя на захист громадянина. Були спроможні не виконувати злочинних наказів. Для цього потрібно, щоб своїх дітей, майбутніх працівників правоохоронних органів, українці виховували для служіння такій справі.

  34. Відкликання депутата ВР, яким Ви його бачете, та чи підтримають нардепи такий Закон.

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Для того, щоб механізм відкликання депутатів був дієвим і безповоротним, потрібно провести всенародний референдум.

    І, в разі прийняття схвалення такого рішення народом, ввести його в Конституцію України як норму прямої дії в незалежності від думки самих депутатів.

  35. 1). Які ви припускаєте дії для знаходження та прикриття діяльності дрібних наркодилерів, які не бояться, реалізовувати свою продукцію в близу шкіл та інших навчальних закладів. Не боятися ці виродки тому що часто їх діяльність прикривають районні управління міліції та дільничні.

    2). Доброго дня, на сьогоднішній день я зіткнувся з проблемою оформлення своєї земельної ділянки, працівники київського управління земельних ресурсів відмовляються та знаходять безліч причин не приймати документи та не оформлювати землю, при цьому навіть не натякаючи, а прямо кажучи про надання їм хабару для того щоб зрушити з місця справу. Що мені к громадянину, зрробити, які мої дії для захисту своїх прав? яким чином та куди мені звернутись для захисту та притягнення даних "попрошайок" до відповідальності….

    3). Хочу запитати, чи зможемо ми коли-небудь ходити по вулиці пізно ввечері і не озиратись, В радянський час були дружинники, а що ви зможете придумати?

    4). Віктор Миколайович. В мене до Вас є питання.
    В мене склалася от яка ситуація:
    В мене померла мати у минулому році, після довгої хвороби. У грудні 2010 року в неї була операція на головному мозку, з діагнозом "ракова пухлина", та була видалена частина мозку яка відповідає за асоціативне мислення.
    Я консультувався після смерті з лікарем який робив операцію. Він сказав що неможливо довести що стан був недієздатний, тому-що в кожної людини хвороба іде по різному, тому тільки висновок лікаря котрий провів обстеження – може бути доказом.

    Після операції мати відмовилась спостерігатися у лікаря, тому висновку про її стан зробленого спеціалістом немає, тому я не можу довести що вона була у не дієздатному стані підчас написання заповіту.

    За декілька місяців до її смерті в неї почалося погіршення стану, так що вона не розуміла що їй говорять, та сама не могла сформулювати думку, доводилось їй допомагати.. Моя сестра котра проживала з нею на той період часу – зробила заповіт повністю на себе, скориставшись ситуацією. Яким чином і завдяки кому – я не знаю. Тепер я не маю ніякої можливості повернути собі те – що належить мені по праву.

    Що мені робити у цій ситуації, до кого звертатися.

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Відповідь на перше запитання

    Роботу потрібно починати з ліквідації так званих «криш» не залежно від того, чи це міліція, чи інші службовці.

    Відповідь на друге запитання

    Діяти в рамках чинного законодавства і у випадку вимагання хабара звернутися до прокуратури, СБУ, міліції. Кому більше довіряєте, до того органу і звертайтесь.

    Відповідь на третє запитання

    Потрібно відновити в діяльності правоохоронних органів таку форму співпраці з населенням, як профілактика злочинності.

    В свій час велика увага приділялась попередженню та ліквідації умов виникнення злочинів. І це мало позитивний результат. Сподіваюсь, що до цієї моєї думки прислухається уряд при реформуванні правоохоронної системи в Україні.

    Відповідь на четверте запитання

    Раджу Вам знайти професійного адвоката і звернутися до суду.

  36. Недавно видел Вашего ДРУГА МОСКАЛЯ который активно раскрывает схемы борьбы с контрабандой корупцией и разными экономическими преступлениями. Встретились мы в небольшом бутике г. Киева Москаль приехал на новеньком шикарном мерседесе так где-то за 190 000 долларов США за рулем водитель ну это и понятно надо бороться с контрабандой. Приехал он купить себе новый костюмчик от БРИОНИ старый купленный два месяца назад видно затерся ну и понятно засады слежка в подворотнях . Да костюмчики БРИОНИ продает спецальные для Москаля со скидкой по цене от 5 000 дол.США. Раскажите нам где ВЫ одеваетесь и обуваетесь?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Мой принцип – не одежда красит человека, а человек одежду. У меня не было и нет проблем с выбором одежды или обуви. Обычно я покупаю обувь и одежду в магазинах Черновцов и Киева. И это те вещи, которые подходят мне по фасону и цене. Как правило, все одобряют мой выбор. И я не вижу в этом никаких проблем.

  37. Колись За Вас Чернівці були мєнтовським містом. А тепер за Харабари стало бандитським. Як повернути "билую славу"?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Мені приємно, що Ви позитивно згадуєте ті часи, коли я працював в міліції в Чернівецькій області.

    Не поділяю Вашої думки щодо того, що Чернівці стало бандитським містом. А проблеми з міліцією були і є.

  38. Судячи з того, що практично всі запитання анонімні, чи є у вас бажання відповідати на них щиро, без сарказму? А по суті хочу вас запитати:
    1) Які у вас на сьогодні стосунки з паном Федоруком і на вашу думку, чи варто йому ще раз балотуватися на мера Чернівців?
    2) Чи є у чернівецькій владі у вас друзі? У яких стосунках ви з паном Папієвим?
    3) Ви готові допомагати пану Москалю у його боротьбі з антинародним режимом?
    4) Чому ви вийшли з партії "Наша Україна"? Не модно?
    5) Коли чекати вашого вступу у чергову партію після ПР, Солідарності, Нашої України. Чи правда, що Фронт Змін вас вже чекає?
    Буду вдячний за всі всі відверті відповіді!

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Відповідь на перше запитання

    Коли я був депутатом Верховної Ради від міста Чернівці по 204 округу, а Микола Федорук був мером міста, я завжди йшов на зустріч і вирішував проблеми життєдіяльності міста.

    На сьогодні ж фактично ніяких стосунків з Миколою Федоруком я не підтримую. Якщо ж він усвідомив свої помилки на посаді мера і за той час не встиг реалізувати свої плани відносно розвитку міста, і має бажання їх виправляти, то хай вкотре спробує заручитися підтримкою чернівчан.

    Відповідь на друге запитання

    Всі ми земляки. Виросли в одному місті. Бажали цьому місту добра і робили все, щоб чернівчанам краще жилося. Тому вважаю, що ворогів серед колишньої і нинішньої влади у мене немає. Пана Папієва я знаю багато років. Він зробив за цей період хорошу кар’єру, набув певного досвіду. Я бажаю йому успіхів.

    Відповідь на третє запитання

    Сьогодні я не бачу реальної боротьби.

    Відповідь на четверте запитання

    Вкотре повторюю, що я є членом партії «Наша Україна». Але, мушу зауважити, що не розумію поведінку голови партії Віктора Ющенка. Думаю, що я не один.

    Відповідь на п’яте запитання

    Хочу зауважити, що я ніколи не був членом «Партії Регіонів». Партія «Солідарність», членом якої я дійсно був, була співзасновником партії «Наша Україна». Щодо «Фронту Змін», то це питання не до мене, а до керівництва цієї політичної сили.

    Сподіваюсь, що Ви оцінили мою відвертість у відповідях на Ваші запитання.

  39. В городе появились нормальные автобусы но только пять или шесть машин на них приятно не только посмотреть но и проехать городянам и ивалидам в инвалидных колясках мой дядька проживает на окраине и не может ходить ногу удалили после сахарного диабету. КУДА ОБРАТИТЬСЯ ЧТОБЫ НАМ НА УЛИЦУ ДАЛИ ТАКУЮ МАШИНУ ХОЧ РАЗ НА ДЕНЬ7

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Мне, как и Вам, тоже приятно отметить, что в городе появились нормальные автобусы. Хотелось бы, чтобы такими стали и троллейбусы. И чтобы их было побольше. С Вашим вопросом я советую Вам обратиться в горсовет.

  40. Пане король, Ви голі! Придивіться уважніше до Вашого життя у "великих чинах" – Вам не соромно? Чому Ви відверталися від знайомих (у прямому сенсі) коли були нардепом?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Я так не вважаю і мені не соромно за пройдений життєвий шлях. Назвіть конкретно, що Вас не влаштовує в моїх стосунках з виборцями. Назвіть конкретно, від кого я відвернувся. Я завжди з повагою ставився і буду ставитись до тих людей, які на це заслуговують.

  41. Пане Король! В Сокирянському районі на Дністрі Ви побудували собі дачу. А що Ви особисто зробили для для покращення життя жителів цього району

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Знаєте, я побував у всіх куточках світу, бачив багато країн, був навіть в Антарктиді. Але кращого, ріднішого краю, ніж Буковина, для мене немає. Тому, природно і закономірно, що я вирішив обрати місцем свого відпочинку саме буковинський край. І доклав багато зусиль, щоб Дністровське водосховище стало не тільки технічною водоймою, а й водною перлиною Буковини.

    В свій час за моєю ініціативою на території областей, де розташоване Дністровське водосховище, рішеннями обласних рад було заборонено промисловий вилов риби.

    В період моєї депутатської каденції було направлено близько десяти мільйонів гривень на зариблення та відтворення рибних ресурсів водосховища. На той час аналогів подібним діям не існувало в практиці незалежної України.

    Завдяки проявленій ініціативі, на сьогодні Дністровське водосховище стало улюбленим місцем відпочинку буковинців та мешканців сусідніх областей.

  42. Хто вкрав гроші з банку "Україна"

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Моїм завданням, як керівника тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, було не пошук крадіїв, а забезпечення повернення втрачених вкладів громадянам України. До речі, завдяки роботи комісії, кожному вкладнику – фізичній особі були повернуті кошти в повному обсязі. Вперше за історію незалежної України збанкрутілий банк стовідсоткового повернув вклади фізичним особам, розрахувався з юридичними особами, такими як громадські, релігійні, благодійні профспілкові організації та ін.

    Відносно ж тих, вина кого буда доведена судом, вони були засуджені до різних термінів покарання. І це були не пересічні чиновники.

  43. В Черновцах постоянные проблемы с водой и канализацией, а так же очистными сооружениями. Инвестировать в это направление никто не спешит. В 2011 году приезжала делегация из Берлина, которая подписала меморандум о нахождении фирм, которые могут инвестировать в такие проекты. Однако уже 2012 год, а вопрос тормозится из-за медлительности чиновников. Что Вы можете посоветовать и какие реальные шаги будут Вами приняты, в случае избрания Вас народным депутатом? Знаю, что Вы человек слова. Заранее благодарен за ответ.

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Разделяю Ваше беспокойство о нынешнем состоянии водоснабжения и канализации в городе Черновцы. Считаю, что если были реальные инвесторы, то надо сделать все необходимое, чтоб они вернулись и вложили деньги в такие проекты. Каждый депутат должен это поддержать.

  44. Как можно побороть преступность когда все между собою повязаны все друг другу чтото должны нельзя отказать начальнику нужны галочки показатели звездочки долхности?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    В этой ситуации нужно создать атмосферу, когда подобные пагубные отношения между начальниками, подчиненными признавались в обществе аморальными. А люди, которые их исповедуют, были бы осуждены обществом и не являлись бы примером для подражания. Вообще вопрос стоит в духовности, воспитания, которому мы, к сожалению, уделяем очень мало внимания и времени. Считаю, что основой нашего общества должна быть духовность, патриотизм, ценности воспитания в семье. Немалую роль в этом вопросе должны играть государство и церковь.

  45. Скажіть будь ласка, яке Ви маєте відношення до готелю "Буковина". Пам’ятаю як в лихі 90-ті ви викупили за безцінь цей комплекс. (2 грн. за 1 кв. (?! ). І ВАм ще допомагав Яценюк, на той час, як юрист… А Чинуш просто в.о.? Чи Ви подарували йому???

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Уточнюю. Ніяких прав на майно готелю "Буковина" не мав, не маю і не претендую. А чи допомагав там комусь Яценюк, запитайте в нього. Мені про такі факти не відомо.

  46. Пане Вікторе! Скажіть будь-ласка чи зможите ви стати офіційним спонсором одного дитячого садочка, бо фінансування з міського бюджету настільке мізерне і незрозуміле( в плані "распределения" коштів).

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Я завжди відгукувався на проблеми дитячих закладів і не стояв осторонь, а за мірою можливостей допомагав їх вирішувати. Сподіваюсь, що так буде і надалі.

  47. Почему избирающиеся имеют избирающих за идиотов?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Бо ті дозволяють так до себе ставитись.

  48. Шановний пане Король, уважно слідкую за соціалістичним змаганням двох генералів Короля і Москаля.
    Наскільки мені відомо, цей невдалий міліціонер радянських часів Москал за період своєї праці не розкрив жодного злочину, а знаходився весь час тільки під вашим крилом.У всіх на пам'яті, що саме Ви особисто приймали участь у знешкодженні серійного вбивці Онопрієнко. Всі вважають, що саме Ви допомогли Москалю стати генералом та депутатом Верховної Ради.

    Уважно переглянувши всі запитання чат-конференції з Москалем і з Вами та проаналізувавши, виглядає так, шо половина питань, які Вам задавали, запитані зі злобою або ненавистю, а всі запитання чат-конференції пану Москалю виглядають, як запитання на партійних зборах – лагідно та з привітаннями.
    Запитання до Вас: Чому ця людина, яку Ви весь час тягнете за собою тільки ставить Вам підніжки та в прямому сенсі цього слова обливає лайном перед чернівчанами та депутатами Верховної Ради України?

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Якщо сказане Вами правда, то Бог їм суддя.
    А Вам щиро вдячний за розуміння та підтримку.

  49. Поддерживаю Вас на все 100 Вы знаете что в школах училищах администрация занимается поборами Команда Бауера 0 внимания В гимназию надо за год сдать 500 гр в училищах с ученика за месяц 25 50гр и многое многое ругое об этом знает КРУ шеф БАУЕР прокуратура никаких проверок мер не принемают Вы можете повлиять на эти безобразия

    ВІКТОР КОРОЛЬ

    Только когда будут указаны конкретные факты поборов и вымогательств, тогда мы сможем добиться их расследованиях с помощью средств массовой информации, как наиболее эффективного рычага влияния на власть.

  50. Заместитель прокурора Волынской области Невирец Валерий Петрович незаконно закрыл ряд уголовных дел в отношении задержанных с поличным взяточников, а именно: Пирога Степан Андреевич (в 2004 году задокументировано 38 фактов вымогательства и получения взятки преподавателем Пирогой С.А. на должности преподавателя ВНУ им. Л. Украинки, но этот взяточник откупился у Невирца) в результате Пирога оправдан полностью, из госказны Украины ему выплачено 1 млн. морального ущерба за "незаконное задержание"; Подибко Евгений Юрьевич (в 2006 году задокументировано 4 факта вымогательства и получения взятки преподавателем Подибко Е.Ю. (Подибко Е.Ю.задержан "с поличным" при получении 1600 долларов США) за поступление в Киверцовский мед коледж, но и этот взяточник откупился от прокурора Невирец В.П.в результате: уголовное дело в отношении Подибко Е.Ю. закрыто, моральный ущерб из казны государства за незаконное задержание Подибко в размере 2 млн. находится в суде (защищает взяточника Подибко и требует с казны государства 2 млн. прокурор Невирец В.П.
    И еще 18 аналогичных взяточников охраняет Волынский прокурор Невирец.
    Так не пора-ль этого КАЗНОКРАДА НЕВИРЦА ВАЛЕРИЯ ПЕТРОВИЧА ПОСАДИТЬ В ТЮРЬМУ ЗА ВЗЯТОЧНИЧЕСТВО.

    Заместитель прокурора Волынской области Невирец Валерий Петрович незаконно закрыл ряд уголовных дел в отношении задержанных с поличным взяточников, а именно: Пирога Степан Андреевич (в 2004 году задокументировано 38 фактов вымогательства и получения взятки преподавателем Пирогой С.А. на должности преподавателя ВНУ им. Л. Украинки, но этот взяточник откупился у Невирца) в результате Пирога оправдан полностью, из госказны Украины ему выплачено 1 млн. морального ущерба за "незаконное задержание"; Подибко Евгений Юрьевич (в 2006 году задокументировано 4 факта вымогательства и получения взятки преподавателем Подибко Е.Ю. (Подибко Е.Ю.задержан "с поличным" при получении 1600 долларов США) за поступление в Киверцовский мед коледж, но и этот взяточник откупился от прокурора Невирец В.П.в результате: уголовное дело в отношении Подибко Е.Ю. закрыто, моральный ущерб из казны государства за незаконное задержание Подибко в размере 2 млн. находится в суде (защищает взяточника Подибко и требует с казны государства 2 млн. прокурор Невирец В.П.
    И еще 18 аналогичных взяточников охраняет Волынский прокурор Невирец.
    Так не пора-ль этого КАЗНОКРАДА НЕВИРЦА ВАЛЕРИЯ ПЕТРОВИЧА ПОСАДИТЬ В ТЮРЬМУ ЗА ВЗЯТОЧНИЧЕСТВО ?

  51. Добро пожаловать на кубанкий форум
    узнайте все о краснодаре и черном море краснодарского края

Comments are closed.