Москаль просить чернівецьких правоохоронців відреагувати на ДТП, скоєне Василем Забродським

Москаль просить чернівецьких правоохоронців відреагувати на ДТП, скоєне Василем ЗабродськимГеннадій Москаль звернувся до начальника УМВС у Чернівецькій області Олександра Демідова і прокурора області Петра Коваля з проханням терміново відреагувати на скоєння злочину.
25 квітня о 12.20 у Чернівцях на вул.І.Франка прямо на пішохідному переході колишній гендиректор Чернівецької телерадіокомпанії “ТВА” Василь Забродський на власному автомобілі “Range Rover”, грубо порушуючи правила дорожнього руху, здійснив наїзд на студентку 3-го курсу Чернівецького національного університету ім.Федьковича Ольгу Маслюченко, в результаті чого вона отримала тілесні ушкодження. Забродськимй з місця пригоди втік, не надавши потерпілій ніякої допомоги.

Мешканці Чернівців стривожені, що даний факт може бути прихований або не буде об’єктивно й неупереджено розслідуватися.

Г.Москаль попросив начальника УМВС та прокурора області вважати його звернення повідомленням про вчинення кримінального правопорушення, внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань і почати по ньому кримінальне провадження.

КОМЕНТАР ВАСИЛЯ ЗАБРОДСЬКОГО, опублікованого в мережі Фейсбук

Тепер зрозуміло. Усі сили псевдоопозиціонерів кинуто на повне знищення репутації. То я з пістолетом жінкам погрожую, а виявилось – депутату ФЗ Дирію (Дирозатикачу) він навіть заяву подав про погрози. То студентку збив на авто. Зараз знайдуться п\”ятеро, ні десятеро свідків (і всі депутати від ФЗ) як я задніми колесами переїхав бідну дівчину. Завтра виявиться, що вона була вагітна, а я добивав її контрольним в голову. Москаль в своєму стилі. Спочатку подумав я, що слідкування за мною влаштували, потім згадав, що перед тим, як сів за кермо, привітався з Олексієм Бурбаком. Той самий, хто є \”гаманцем\” Яценюка. В цей момент він давав вказівки Прозоровському ( директор \”Добробуту\”). А тепер серйозно:

Роблю заяву правоохоронним органам ПОНОВИТИ кримінальну справу про вбивство на Мамаївській трасі Москалем Г.Г. в ДТП людини і поранення ще трьох. Він справді втік з місця події, потім за кермо посадили водія Кібіча, який зрештою і поніс покарання. Про цей випадок знає ВСЕ МІСТО! ДТП відбулось 13 лютого 2009 року.

peredplata