Розлючені кияни влаштували самосуд над мажором з міліцейським посвідченням

Розлючені кияни влаштували самосуд над мажором з міліцейським посвідченнямКияни влаштували самосуд над водієм-свавільником.

Ця пригода сталася в неділю ввечері 5 травня на вулиці Вишгородській, яка знаходиться на Лівому березі столиці. Молодий хлопець на жовтому «Пежо» виїхав на тротуар і з допомогою сигналу і дальнього світла став зганяти перехожих на проїжджу частину. Дісталося як стареньким бабусям, які йшли до церкви на службу, так і жінкам з колясками.

По сороміцькму кричав на перехожих, які не відреагували на клаксон і продовжили ходу по тротуару, водій не заспокоївся. Він вийшов зі свого авто і намагався застосувати грубу силу. Цей безлад тривав протягом 10-15 хвилин, поки біля іномарки не зібралися жителі всієї округи. Загалом зібралося близько 300 осіб.

«Уб\’ю цього виродка, дайте я скручу йому голову», – кричали чоловіки. Але інші перехожі заступилися – «адже свято».

Незважаючи на це, до знахабнілого водія все ж прорвалися кілька людей і почали витягувати його з машини. На що хлопець дістав якусь «ксиву». Правда, на цей раз вона йому не допомогла, адже вже через секунду, вона опинилася на дорозі і була розтоптана.

Не відомо, чим би це закінчилося , якщо б на місце не нагрянула міліція. Приїхали 9 автомобілів, а це близько 60 осіб. Правоохоронці живим ланцюгом почали відтісняти розлючених киян від водія жовтого «Пежо». Розуміючи, що негідник може уникнути покарання, натовп почав закидати іномарку яйцями. Хтось жбурнув у машину камінь і розбив скло.

Хлопця відвезли нібито в райвідділ, машину забрали на штрафмайданчик. Але вже на ранок машини на майданчику для штрафників не було. У міліції відмовляються говорити, хто ж був за кермом жовтого автомобіля. За словами свідків, молодий чоловік, співробітник одного з РВВС Києва.

Джерело

peredplata