Двоє чернівчан побили лікаря обласної лікарні

Двоє чернівчан побили лікаря обласної лікарніДвоє чернівчан напали на фельдшера обласної клінічної лікарні, який вийшов на перекур. Грабіжники побили чоловіка та забрали мобільний телефон. Але далеко втекти останнім не вдалось. Протягом 20 хвилин їх затримали працівники батальйону патрульної служби.

Вчора біля 10 вечора мешканці вулиці Боярка обласного центру зателефонували на спецлінію «102» і повідомили про те, що біля обласної лікарні йде бійка.

Через декілька хвилин на місце події прибули працівники БПС при УМВС України в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група. Але грабіжники встигли втекти. Потерпілий, 27-ріний мешканець Хотинського району, повідомив, що вийшов з обласної лікарні (де працює фельдшером) на перекур, до нього підійшли двоє, попросили цигарку, а коли він відмовив, почали його бити. Потім один з нападників відібрав у чоловіка мобільний телефон і вони зникли в невідомому напрямку.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами зловмисників знайшли в районі вулиці Буковинської. Під час затримання вони намагалися чинити опір, але в результаті обидва опинилися в наручниках. У кишені одного з затриманих був знайдений мобільний телефон, якій потерпілій опізнав як свій, також чоловік опізнав і нападників. Ними виявились 29-ти та 25-річні чернівчани. До речі, один з них вже мав проблеми з законом.

На даний час відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Затримані перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів. Ведеться слідство.

СЗГ УМВС України в Чернівецькій області

peredplata