Голову чернівецької обласної ради профспілок побив невідомий

Голову чернівецької обласної ради профспілок побив невідомийДнями до Шевченківського райвідділу міліцій надійшло повідомлення про те, що невідомий побив 71-річного чернівчанина.

Зі слів потерпілого, який виявився головою чернівецької обласної ради профспілок, біля шостої години вечора він зайшов у під’їзд свого будинку, де на нього напав невідомий та безпричинного наніс йому декілька ударів по тулубу якимось предметом. Пенсіонер отримав тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості, в тому числі і переломи кісток. На жаль потерпілий не зміг детально описати нападника.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство вчинене з застосуванням предмета заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень), що карається позбавленням волі на строк від 3-х до 7-ми років.

Наразі, створено дієву слідчо-оперативну групу. Правоохоронці відпрацювали район вчинення злочину та допитали всіх мешканців житлового будинку, де проживає потерпілий. Відпрацьовується декілька версій, серед яких і професійна діяльність потерпілого.

Прохання всім, хто володіє інформацію, що може допомогти у розкритті цього злочину звернутись до найближчого відділу міліції або повідомити на спецлінію «102»

СЗГ УМВС України в Чернівецькій області

peredplata