Буковинські даішники затримали п\’яного водія, який збив насмерть жінку

Буковинські даішники затримали п'яного водія, який збив насмерть жінкуСпівробітники Державтоінспекції затримали п’яного водія, який збив жінку та зник з місця події.

Вчора близько 21 години до міліції надійшло повідомлення про те, що в селі Строїнці Новоселицького району невідомий водій скоїв наїзд на 58-річчну жительку цього ж села. Від отриманих тілесних травм жінка померла на місці пригоди.

В результаті злагоджених та оперативних дій міліціонерів, за підозрою у скоєнні цієї дорожньо-транспортної пригоди затримано 24-річного односельчанина потерпілої.

З’ясувалося, що хлопець сів за кермо після того, як вживав спиртне. Водій на підпитку не впорався із керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Саме в цей час по узбіччю дороги йшла жінка, яка і стала жертвою нетверезого водія.

Наразі стосовно винуватця ДТП відкрите кримінальне провадження за ознаками правопорушення передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata