На Кіцманщині затримали нападника на приватного підприємця

На Кіцманщині затримали нападника на приватного підприємцяЗа скоєння розбійного нападу на приватного підприємця з Кіцманського району співробітники міліції затримали 46-річного мешканця Дніпропетровської області.

31 травня, близько третьої години ночі до чергової частини Кіцманського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в селі Драчинці скоєно розбійний напад на 47-річного приватного підприємця, під час якого потерпілий отримав вогнепальні поранення.

Прибувши на місце події співробітники міліції з’ясували, що зловмисник проник у житловий будинок, де був помічений господарем. Власник будинку намагався завадити нападнику, а той у свою чергу застосував зброю та намагався втекти.

За допомогою сина потерпілого і сусіда-пенсионера ОВС зловмисник був затриманий правоохоронцями. Потерпілий у важкому стані госпіталізований до районної лікарні.

На місці події міліціонери виявили та вилучили пістолет іноземного виробництва, набої до нього, рукавиці та чорну маску.
Також правоохоронці з’ясували, що «гастролер» непрацюючий і раніше п’ять раз притягувався до відповідальності за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів.

Стосовно нападника відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушень, передбачених ч.3 ст.187 (розбій), ст. 15 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі з’ясовується причетність зловмисника до скоєння аналогічних злочинів.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata